Competiția din Republica Dominicană pare să fie una aprigă, iar faptul că sunt obosiți și nu prea dispun de mâncare și nici de un acoperiș ca lumea deasupra capului a iscat deja certuri în echipa Faimoșilor.

Supărați că au pierdut de fiecare dată în fata Războinicilor, Jador,Culiță Sterp și Zannidache au început să le critice pe fete, care după părerea lor sunt slab pregătite față de fetele din echipa Războinicilor.

Zannidache nu a mai putut să se abțină și a răbufnit, fiind deranjat că fetele și-au adus cu ele în Republica Dominică și aerele de dive, în mod special Alexandra Stan.

„Alexandra Stan nici nu a terminat traseul. Adică, la Alexandra Stan nu mai am nicio pretenţie. Nu pentru că este femeie, se vede după ea că e ţinută aşa (…) nu ştie nimic. Eu trebuie să îi zic Amnei de vreo 4 ori, aia e stânga nu e dreapta.”, a declarat Zannidache despre colegele sale din echipă.

Jador si Culita sunt de părere că fetele din echipa lor îi trag în jos, spre deosebire de echipa Razboinicilor care o au pe Georgiana sau Roxana, doua concurente foarte puternice.

Pe fondul acestor disensiuni si altor lipsuri, Amna a izbucnit în lacrimi. Ea a mărturisit că este topit de dor după fiul ei, precizând că niciodata nu a stat atât de mult despărțită de fiul ei. Dorul de băiețel și de cei dragi de acasa își spune deja cuvântul, iar Amna este prima care resimte toate acestea. „Nu am stat niciodata despărțită de el atat de mult timp”, a povestit Amna printre lacrimi la Survivor România.

AmnaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Amna a trecut printr-un divort și acum își crește singură băiețelul, în vârstă de aproape șapte ani. Deși muncește foarte mult, Amna are grija ca David Cristian să aiba parte de un mediu echilibrat și să nu fie afectat de despărțirea părinților lui.

Amna (Andreea Cristina Frunzareanu) este una dintre îndrăgitele artiste ale industriei muzicale pop din România, se bucură constant de aprecierea fanilor lansând hit după hit, ce însumează milioane de accesări în mediul online. Impulsionată de pasiunea pentru muzică, cu o personalitate puternică și o energie debordantă, s-a dedicat studiului muzicii încă de la o vârstă foarte fragedă.

Determinată și cu o deschidere impresionantă către nou, Amna a debutat în industria muzicală și a cucerit topurile în anul 2012 cu melodia “Tell me why”, un featuring realizat cu Tom Boxer. Single-ul s-a bucurat de un uriaș succes, pozitonandu-se  zile la rând pe primele locuri în topurile radiourilor din țară, cât și din străinătate, în țări  precum Spania, Argentina, Tunisia, Armenia sau Polonia.

Cariera sa a luat un avant fulminant, odată cu cel de-al doilea single lansat, “She bangs”, care a devenit rapid unul dintre hiturile verii în țară, dar și pe plan internațional. Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără: „În oglindă„ „La capătul lumii„ (feat. Robert Toma), „Nu poți să mă uiți„, „Banii„ (feat. Dorian Popa), Milioanele de suflete„(feat Edward Sanda), “Cumpăr timp” și “Cealaltă ea” (feat Dorian Popa).

Cu o carieră artistică strălucitoare, Amna și-a luat inima în dinți și a spus “Da!” unui show în care va trebui să-și depășească limitele de orice fel.

“Am avut nevoie de o schimbare și am simțit nevoia să îmi curăț sufletul. Nu am mai călătorit de un an și ceva și, când a venit această propunere, am zis că o astfel de experiență mă va întări și mă va ajută să îmi descopăr limitele. Cu siguranță voi fi o femeie mai puternică. Sunt un om extrem de bun, întotdeauna mi-a plăcut să lucrez în echipa, sunt o fire constructivă, sunt sensibilă, s-ar putea să plâng dacă țipă cineva la mine. Voi face față cu greu lipsurilor, dar merg acolo cu dorința de a reuși”, a declarat Amna. 

Citește și:

Cine este Faimosul de la “Survivor România”, tatuat din cap până-n picioare. A fost abandonat de părinți și a crescut la orfelinat

Alexandra Stan, gafă uriașă la Survivor România. Colegii ei de echipă au fost uimiți de gestul artistei