La cutremurul devastator din anul 1977, Monica Anghel avea aproape șase ani. Locuia în zona 13 septembrie. ”Am copilărit în zona 13 Septembrie. Aici am prins cutremurul din 1977, la nici 6 ani.

Ne-am speriat îngrozitor! Tata ne-a scos din casă pe toți, dar el a mai intrat o dată, pentru că era pe foc o oală cu ciorbă de burtă și s-a gândit să nu ia foc”, a dezvăluit Monica Anghel pentru impact.ro.

Artista a povestit cum, câțiva ani mai târziu, casa în care locuia familia sa a fost demolată de comuniști și a ajuns să locuiască la bloc, în zona Militari. ”Ne aflam în casă, pentru că noi nu am vrut să plecăm. Cum să vrei să pleci din casa ta, în care ai crescut și ai amintiri?

Parcă văd și acum că a venit o mașină cu un lanț pe o bilă și când a dat cu bila s-a dărâmat un perete al casei. Aveam pe atunci 8-9 ani.

Pentru casa aceasta, dărâmată de comuniști, noi am primit, la schimb, un apartament în cartierul Militari. Mutarea a fost cumplită. Blocul nu era gata și țin minte că m-am dus să duc gunoiul, iar când am revenit în baie, ca să mă spăl pe mâini, mi-a trecut peste picior un șobolan. Țin minte că m-am speriat cumplit, am plâns o oră.

Mai târziu, ne-am mutat în casa din zona Unirii, unde a fost altceva, pentru că aveam curte, cum eram obișnuiți”, a mai spus vedeta.

La casa ei, cu soț și copil

Cunoscută artisă este împlinită nu doar din punct de vedere profesional, ci și personal. Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv.

Vedeta, care a sărbătorit împlinirea a 50 de ani la 1 iunie, a mai fost măritată cu medicul Andrei Carandino.

Vezi și Dieta cu care Monica Anghel a slăbit 20 de kilograme! Iată regimul alimentar cu care vedeta a topit kilogramele

Citește și:

Sarah Harding încearcă tot felul de tratamente pentru a învinge cancerul

Cum arată Emily Burghelea la 8 săptămâni de când a născut: ”Vara asta vreau să fiu bine în costum de baie!” Are șanse?