Începând de la ducesa de Cambridge până la prințesa Eugenie, poate fi greu de înțeles de ce un membru al familiei regale nu poate să primească ce titlu vrea. Însă, se pare că sistemul este foarte simplu și ține de locul pe care îl ocupi în linia succesiunii la tron.

 

Lady Amelia Windsor, în 2016SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Totul se reduce la ceea ce se numește sistemul peerage (rangul de nobilime). Peerage este un sistem care cuprinde atât titluri ereditare, cât și titluri pe viață. Potrivit revistei Harper Bazaar, Marlene Koenig, expert și istoric  regal și autor al blogului Royal Musings, explică că există cinci grade de nobilitate: duce, marchiz, conte, viconte și baron. Dacă nu ai nici un grad de nobilime, atunci ești considerat „om obișnuit”, chiar dacă faci parte din familia regală.

Citește și: Ce se va întâmpla cu prințul William și cu Kate Middleton după ce prințul Charles va deveni rege. Ce roluri vor avea

Lady Amelia Windsor este fotomodel de succes

Astfel, Amelia Windsor a primit doar titlul de Lady, pentru că este fiica lui George Windsor, conte de St. Andrews, nepotul reginei Elisabeta a II-a. Ea ocupă locul 38 în linia succesiunii la tron.  Bunicul tatălui ei, vărul primar al reginei, s-a numit Prințul Edward, duce de Kent, însă, acest lucru nu i-a schimbat și ei titlul.

Cu toate acestea, Lady Amelia Windsor, în vârstă de 22 de ani, se bucură de un succes uriaș în lumea modei, fiind una dintre cele mai căutate fotomodele și preferata caselor de modă celebre.

În 2016, ea a ajuns pe coperta revistei Tatler, o publicaţie destinată clasei înalte din Marea Britanie, fiind desemnată „Cea mai frumoasă membră a familiei regale”. Recent, ea a iscat un adevărat scandal în presă, după ce a fost surprinsă în vacanța din Ibiza în sânii goi.

Citește și: