Vedeta, care trăiește din imaginea sa, s-a pozat pe patul de spital, înainte de operație, explicându-le fanilor că abia așteaptă să scape de grăsimea acumulată în timpul sarcinii.

”O să-mi scoată toată grăsimea din stomac!”, spune vedeta într-o înregistrare postată pe Instagram. În plus, medicul a intervenit și la nivelul gușei, ”o moștenire de familie”, după cum spune vedeta.

Dacă mulți dintre fanii ei au lăudat-o pentru sinceritatea ei privind anunțul legat de liposucție, au existat și alții care au criticat-o pentru că nu a permis organismului să slăbească în mod natural.

Cei mai mulți medici nu recomandă femeilor să se opereze timp de cel puțin 6 – 9 luni de când au născut, pentru că corpul este în plină schimbare în această perioadă. Apoi, dacă au trecut prin liposucție, femeile nu au voie să-și ridice nici măcar bebelușul în brațe.

Pe lângă Slash Electric, băiețelul născut în urmă cu 6 săptămâni, din relația cu Alexander “AE” Edwards, Amber Rose mai are un băiat de 6 ani, Sebastian Taylor Thomaz, cu un fost iubit, rapperul Wiz Khalifa.

Amber Rose nu este străină de operațiile estetice, ea având la activ una inclusiv pentru micșorarea bustului.

Vezi și Amber Rose a devenit mama a doua oară la 35 de ani. Ce nume a ales pentru bebeluș

Citește și: