Fericire mare în familia vedetei TV.  Amber Rose (35 de ani) a adus pe lume un băiețel, pe nume Slash Alexander Edwards.  Acesta este primul copil al blondei cu iubitul ei Alexander „AE” Edwards’. Ea mai are un băiețel, Sebastian Taylor Thomaz, în vârstă de șase ani, cu rapperul Wiz Khalifa.

 

La scrut timp după ce au devenit părinți, Alexander i-a făcut o adevărată declarație de dragoste iubitei sale pe rețelele de socializare. „Multumesc, Amber Rose pentru că mă iubești atât de mult încât ți-au suspus trupul  corpul la așa ceva ca să-mi aduci un copil pe această lume. Nu aș putea fi niciodată așa puternic ca tine. Slash este un star rock”, a scris acesta.

Rose, celebră mai ales pentru relațiile sale cu Kanye West și Wiz Khalifa, a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară în luna aprilie. , când a publicat o imagine în care i se vedea burtica de gravidă. „Eu și Alexander sunt foarte entuziasmați să anunțăm că avem un micuț și dulce băiețel ce urmează să vină. P.S Sebastian este atât de fericit că va fi frate mai mare”, a  scris vedeta TV. Amber Rose și Alexander formează un cuplu din anul 2015.

 

Amber Rose se numara printre cele mai controversate vedete din lume. Aparitiile sale în ținute provocatoare, dar și relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului au ținut primele pagini ale publicațiilor mondene, iar acest lucru nu pare să îi displaca divei.

Despre Amber Rose s-a spus în nenumarate rânduri că este principala rivală a lui Kim Kardashian atunci când vine vorba despre aspectul fizic.

Citește și: