Mai mult, chiar ea singură recunoște într-o înregistrare care a ajuns în mediul online că l-a lovit.

În înregistrarea din 2015, este auzită Amber Heard spunând: ”Nu mai știu ce mișcare am făcut cu mâna, dar te simți bine. Nu te-am rănit. Nu ți-am dat un pumn, ci o palmă”.

”Nu îț pot promite că nu voi mai fi fizică. Dumnezeule, câteodată sunt atât de furioasă încât îmi pierd controlul”, mai spune în înregistrare actrița, mai tânără decât fostul ei soț cu 23 de ani.

Johnny Depp și Amber Heard s-au căsătorit în 2015 și au divorțat în ianuarie 2017, după mai multe luni în care actrița bisexuală l-a acuzat de violență domestică, iar el pe ea de șantaj financiar.

Actrița a adus în procesul care încă are loc fotografii în care apare vânătă, dar el întotdeauna a acuzat-o de defăimare, susținând că este nevinovat și că, în realitate, el a fost cel abuzat. La rândul său, Depp a dat-o în jduecată, cerându-i despăgubiri de 50 de milioane de dolari, pe motiv că din cauza ei a pierdut pe plan profesional și financiar. El a pierdut cel mai bănos rol al său, acela din ”Pirații din Caraibe”.

Vezi și Nu a mințit când a spus că e bisexuală. Fosta soție a lui Johnny Depp, actrița Amber Heard, surprinsă sărutând o femeie

Citește și: