A avut probleme cu legea din cauza dependenței de droguri și a fost arestată de multe ori pentru consum de droguri și pentru că a condus în stare de ebrietate cu sau fără permis.

Mai mult decât atât, în 2014, a fost diagnosticată cu tulburare bipolară și schizofrenie, iar acum Amanda Bynes se află sub tutela părinților, aflându-se într-o situație similră cu cea de care tocmai a scăpat Britney Spears.

EXCLUSIVE: Amanda Bynes and Paul Michael Continue to Fuel Marriage Rumors as the Both are Spotted Wearing Rings in Los Angeles.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Amanda Bynes, o viață ca un carusel

Amanda Bynes (35 de ani) a ajuns una dintre cele mai cunoscute actrițe adolescente de la Hollywood după ce a apărut în serialul „All That”, din 1996 până în 2000. Filmul a avut un succes atât de mare, încât din 1999 și până în 2002, Amanda a primit propriul serial „The Amanda Show”, iar din 2002 până în 2006 a fost distribuită într-un un alt serial „What I Like About You”.

Cum era firesc, serialelor le-a urmat o serie de filme care mai sunt și astăzi difuzate: „Big Fat”, “Liar”, “What a Girl Wants”, “Robots”, “She’s the Man”, “Hairspray” și „Easy A”.

Însă cariera fulminantă a Amandei Bynes și-a început declinul în 2012, când au apărut probleme legale ale actriței. Acela a fost anul când a fost prinsă de poliție în timp ce conducea sub influența alcoolului. Un an mai târziu, polițiștii au fost chemați în blocul în care stătea Bynes, pentru că vecinii o reclamaseră pe motiv că a consumat substanțe ilegale.

Droguri și probleme de mentale

Tot în același an, în 2013, Amanda a fost reținută de poliție după ce ar fi incendiat o alee, motiv pentru care a ajuns într-un centru de evaluare psihiatrică, unde a stat 72 de ore.

Un an mai târziu, în 2014, actrița și acuzat tatăl de abuz, pe rețelele de socializare, însă a șters apoi postările respective și a recunoscut că a mințit. Așa se face că la scurt timp, Amanda a fost internată într-un centru pentru tratament unde a fost diagnosticată cu sindrom bipolar.

În 2018, însă ea a anunțat că nu mai consumă substanțe interzise. Reușita, susținea ea atunci, li s-ar datora și părinților săi, cărora le-a cerut scuze pentru acuzațiile pe care le făcuse la adresa lor cu ani în urmă.

Numai că, după ce a reușit să câștige lupta cu drogurile, părinții i-au devenit tutori legali, chiar dacă este matură, exact ca în cazul celebrei Britney Spears.

Citește și: Andreea Ibacka a născut. Anunțul făcut de Cabral

xMatthew Perry din „Friends”, de nerecunoscut. A pierdut lupta cu kilogramele