Amalia face parte de șase ani din echipa  „Neatza cu Răzvan și Dani”, însă a decis să se retragă de pe micul ecran și să încerce o ouăprovocare din punct de vedere profesional. Ea va face un pas uriaș din punct de vedere profesional, după cum a anunțat Dani Oțil.

„Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!”, a spus Răzvan Simion.

Amalia Ștefania va deveni stewardeză

„Vă reamintesc, pe Amalia am găsit-o cântăreață fiind. A venit absolut în joacă să dea o probă de muncă aici. Dar chiar a fost în joacă. Bine, avea și un aspect corespunzătpor fizic. Acum, de când e mămică, arată mult mai bine, că de aia am păstrat-o. Noi o știm de la 15-16 ani, de când venea cu chitara aia mare în platou și de atunci lucrurile s-au dezvoltat. Uite că am făcut copii, botezuri, am trecut prin bune, prin rele”, a mai spus el.

Așadar, Amalia Ștefania Țîrcă își va încerca norocul ca stewardeză, început o nouă carieră în același domeniu cu iubitul ei, care este pilot. Frumoasa brunetă a spus că îi va fi dor de echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Și eu vă mulțumesc frumos că ați fost lângă mine atâta timp și m-ați văzut în toate momentele mele. Plus că și pe Luca l-ați văzut crescând. Astăzi face cinci ani. L-ai ținut în brațe la botez. Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!”, a spus Amalia Ștefania Țîrcă.

Citește și: