Amalia Năstase arată spectaculos de când a reușit să dea jos 32 de kilograme sub îndrumarea unui nutriționist cunoscut.Ea a recunoscut că s-a gândit să-și facă o operație de tăiere a stomacului, însă pentru că recuperarea după intervenția chirurgicală este foarte grea, a decis că mai bine urmează o dietă recomandată de doctorul italian Giuseppe Castaldo.  Nu doar că a pierdut kilogramele în plus, ci parcă a și întinerit, iar acum toată lumea îi admiră silueta.

Amalia Nastase a slabit 32 de kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Extrem de mândră de rezultatul ei, Amalia a publicat o imagine cu ea înainte și după a slăbit, punând două poze realizate la un an distanță, la Festivalul Brazilor de Crăciun.

Amalia Năstase cântărește acum 68 de kilograme

Amalia a recunoscut că deși a terminat dieta, ea continuă să ia suplimente, în special colagen, care a ajutat-o în timpul slăbirii foarte mult pentru că i s-a refăcut foarte bine pielea și nu i s-a lăsat. Acum cântărește 68 de kilograme, dar nu mănâncă deloc pâine sau dulciuri.

Invitată la emisiunea „La Măruță”,  Amalia a dezvăluit ce principii a urmat pentru a slăbiși ce regim drastic de viață.

„Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viaţă, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie. La prânz, am 80 de grame de carne cu 200 de grame de salată. Ţi le măsori o dată şi după aceea îţi dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”, a povestit Amalia, în emisiunea lui Măruță.

Aceasta a ținut să le precizeze tuturor că dieta aceasta trebuie ținută doar supravegherea unui medic, pentru că este necesar să iei mai multe suplimente. Mai mult, ea a recunoscut că acum mănâncă un sfert față de cât mânca înainte de dietă într-o singură zi.

Citește și: