Amalia Năstase a acumulat 15 kilograme în ultimele opt luni, motiv pentru care a început o dietă. Nu înainte să-și facă analizele de sânge și de hormoni.

“Atunci când suntem tineri, organismul funcționează ceas, apoi după 40 de ani se încetinește metabolismul. Au fost vreo 7-8 luni în care am fost foarte stresată și am pus vreo 15 kilograme înapoi din cele pierdute acum trei ani. Cumva faptul că am reușit să slăbesc 30 de kilograme mi-a dat sentimentul că pot și mă gândeam mereu că oricum le pot da jos”, a scris Amalia Năstase pe Instagram, unde a postat și câteva fotografii din care reiese că s-a apucat serios și de sport.

Fosta soție a lui Ilie Năstase nu disperă și a început o dietă personalizată de nutriție funcțională special concepută pentru ea.

“De toate aceste lucruri se ocupă un medic de medicină funcțională. Am făcut analize de sânge, de hormoni și urmez o dietă special făcută pentru mine, pentru greutatea mea.

Am început o dietă personalizată de nutriție funcțională cu diete customizate de către doctor Ioana Berciu. Aceste diete sunt concepute în funcție de nevoile fiecăruia, de la femei însărcinate pâna la cei care au un stil de viață vegan, gluten free, keto, paleo, pentru cei cu probleme digestive și balonare, pentru boli autoimune sau boli inflamatorii și multe altele”, a mai spus Amalia Năstase.

„Trebuie să mânânc carne ca să slăbesc!”

Totodată, Amalia Năstase a vorbit și despre alimentele pe care le mănâncă în această perioadă. Are în plan să slăbească 15 kilograme. Trebuie să renunțe, printre altele, la pâine, dulciuri și paste. Setea și-o poate potoli doar cu apă.

“De exemplu unii mănâncă carne și se îngrașă, eu trebuie să mănânc carne ca să slăbesc. Legume multe și proteine: ou, iaurt, carne, pește, fructe de mare. Nu am voie pâine, deloc dulciuri și nici paste. De băut numai apă. Adio vin!
Voi ține această dietă o lună, chiar două. Trebuie să slăbesc 15 kilograme. Dacă mi-a plăcut șaorma…”, a declarat Amalia Năstase.

Amalia Năstase, în vârstă de 46 de ani, a fost căsătorită cu fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase, cu 30 de ani mai vârstnic, din 2004 până în 2010. Aceștia au două fiice, Alessia (18 ani) și Emma (15 ani). Din 2010, Amalia formează un cuplu cu omul de afaceri Răzvan Vasilescu (42 de ani) cu care are un fiu, Toma, în vârstă de 7 ani.

Vezi și La ce tratament recurge Amalia Năstase ca să se mențină tânără. ”Asta e rutina mea de la 27 de ani”

Citește și:

Marian Nistor, de la Savoy, a slăbit 30 de kilograme, la 78 de ani: ”Arătam ca un ardei umplut cu forța. Acum arăt și eu a om!”

Mihai Morar, fotografia care îl prezintă în cea mai bună formă. Poza e făcută în carantină și e cu adevărat surprinzătoare!