În cadrul unui interviu recent pentru paginadepsihologie.ro, Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu au dat detalii din căsnicia lor. Vedeta a recunoscut că partenerul său o răsfaţă, ba mai mult a mărturisit că sarcinile casei nu se împart în mod egal. Din acest motiv îi este recunoscătoare soţului său.

„La noi este o relație unde Răzvan face mai multe lucruri pentru Amalia decât face Amalia pentru Răzvan.

Doar iubirea e la fel, în rest, Răzvan aduce apa Amaliei când îi e lene să se ducă la bucătărie, Răzvan merge la cumpărături, Răzvan face cel mai bun grătar, cele mai bune cocktailuri etc.

Nu suntem deloc egali în sarcinile casei, pentru că așa arată un bărbat că iubește o femeie, o răsfață la maxim”, a declarat Amalia Năstase.

Tot despre împărțirea responsabilităților și ce face fiecare, Amalia a mai spus, cu umorul caracteristic: ”Eu fac haos din orice și Răzvan îl rezolvă!

De exemplu, eu nu sunt în stare să rezerv un bilet de avion fără să greșesc ceva, și atunci eu rezerv și el se asigură să fie și ce trebuie. La fel, citesc invitațiile pe sărite și ajungem la ziua oamenilor cu o săptămână mai devreme. Asta s-a întâmplat nu mai departe de acum câteva zile!

Deci nu fac nimic din ceea ce înseamnă organizare. Acum, să nu credeți că eu nu fac chiar nimic, dar tot ce fac, fac bine – atunci când pun oamenii la un loc și când am grijă de copii – și sunt foarte OK cu asta.

La rândul său. Răzvan a detaliat împăciuitor: ”Nu avem un plan în a rezolva lucrurile administrative sau casnice. Care e mai aproape de o responsabilitate, o rezolvă.

Nu împărțim conștient lucrurile. Fiecare știm să facem mai bine sau mai puțin bine anumite lucruri, dar în final „ne murdărim mâinile amândoi“, nedepinzând de experiență sau expertiză. Bine, e un lucru pe care doar eu îl fac: să curăț litiera pisicilor! Și ghiciți – cine nu a vrut pisici?!

De asemenea, Răzvan a dezvăluit cum reuşesc să se relaxeze după o zi încărcată.

„Discuțiile târzii de la sfârșitul zilei, în care vorbim despre noi, ne amintim momente și ne redescoperim continuu. E momentul în care punem tot ce e în jur pe pauză și ne întoarcem la „noi”.

Ce face Amalia pentru mine? Tot ce nu pot face eu pentru mine!”, a spus Răzvan Vasilescu.

Ce spune Amalia Năstase despre provocările din viața de cuplu

În ceea ce priveşte provocările prin care au trecut în relaţia lor, Amalia Năstase a explicat: „Am trecut prin foarte multe împreună, de la pierderea oamenilor dragi până la sacrificii pentru copii și eșecuri în business și am trecut peste ele tocmai pentru că ne iubim”.

Şi partenerul vedetei a povestit faptul că încercările din viaţa lor nu au fost deloc puţine, însă aceste momente i-au unit și mai mult.

„În cazul nostru, au fost multe, așa cum spune și Amalia; de la eșecuri în business până la cele mai grele momente în care am pierdut oameni dragi. Dar pentru că au fost multe, de aceea suntem și așa puternici împreună”, a explicat Răzvan Vasilescu.

Vezi și Amalia Năstase s-a îngrășat 15 kilograme: „Am făcut analize de sânge, de hormoni și urmez o dietă”. În ce constă aceasta

Citește și:

Camilla Parker a fost diagnosticată cu COVID-19. Prințul Charles se află și el în izolare

Petre Roman se mută din România? Vestea dată de Oana Roman