Amalia Năstase ține mult ca tenul ei să nu aibă riduri și, așa cum era de așteptat, are câteva secrete în acest sens. A dezvăluit că își injectează botox de la 27 de ani, dar aceasta nu este singura procedură pe care o urmează.

“Fac cam o dată pe lună câte o procedură, fie că e acest laser, fie că sunt anumite vitamine pe care le folosesc, diverse curățări. Îmi fac botox.

Asta e rutina mea de la 27 de ani, ca să nu am foarte multe riduri”, a spus Amalia Năstase la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, citată de click.ro.

„Sunt foarte de acord cu operațiile estetice. Am un ochi mai căzut. Am întrebat și mi s-a zis că nu e atât de pronunțată lăsarea pleoapei superioare în așa fel încât să poate fi făcută o operație, dar în condiții ideale aș face-o. Și cred că asta va fi intervenția pe care o s-o fac în cinci ani de acum încolo”, a adăugat aceasta.

A slăbit 32 de kilograme într-un an

Amalia Năstase este total schimbată în ultima vreme. După ce ani buni a fost ”rotunjoară”, o mămică în adevăratul sens al cuvântului, de ceva vreme afișează o siluetă care trimite cu gândul la o puștoaică de 25 de ani. Dar cum a reușit să obțină această performanță?

Recent, fosta soție a lui Ilie Năstase, care s-a recăsătorit între timp, devenind din nou mamă, de data aceasta de băiețel, a vorbit despre lupta pe care a dus-o pentru a-și recăpăta silueta.

Vorbind despre anii în care nici nu se mai recunoștea în oglindă, Amalia Năstase a declarat în emisiunea lui Teo, de la Kanal D: „Ziarele au scris că sunt obeză, ceea ce era adevărat. Mă dureau genunchii, coatele de la apa reținută. Când te îngrași, reții apă. Am născut și nu am putut să mai slăbesc. Nu puteam să-l mai țin pe Tomiță în brațe”.

A reușit însă să se mobilizeze exemplar, nu fără eforturi și sacrificii: ”Mâncarea nu e totul în viață. În doi ani de zile, am mâncat de două ori zahăr.

Eram un om slab închis în corpul meu gras, era horror. Am zis: bă, dacă rămân așa? Deja îmi luam numai haine largi ca să mă acopăr.

Nu am vrut să slăbesc brusc, ca să nu-mi cadă fața”, a declarat Amalia Năstase, conform click.ro.

”Urmez o dietă care imită… Slăbești 4-5 kilograme în 5 zile! ”

Și a reușit să slăbească 32 de kilograme într-un an! O performanță uriașă, mai ales că Amalia Năstase nu mai are 20 de ani!

Iar vedeta, mamă a trei copii, nu vrea să se oprească aici: ”Nici acum nu sunt mulțumită cum arăt. Mai trebuie să slăbesc vreo 4-5 kilograme.

Urmez o dietă care imită postul negru. Slăbești 4-5 kilograme în 5 zile. Numai cu ajutorul unui nutriționist am reușit să slăbesc. Altfel nu se poate!”, a recunoscut ea.

Vezi și Amalia Năstase, adevărul despre cum l-a cunoscut pe Ilie Năstase și cum s-a sfârșit mariajul lor: “Mă simțeam nimeni, zero barat!”

Citește și:

Irina Columbeanu a absolvit clasa a VIII-a, în America, și a susținut primul ei discurs (Video)

Îl recunoști? Aici era doar o mână de om, acum e un munte de om și ne face să râdem zilnic la TV