Fosta soție a lui Ilie Năstase spune că nu este obsedată de diete, deși toată viața s-a luptat cu kilogramele. Ultima dată a slăbit 10 kilograme, în doar o lună și jumătate!

Amalia Năstase ține de când se știe diete. Ultima dată, vedeta mergea cu casoleta cu mâncare de regim după ea și a reușit chiar să slăbească peste 10 kilograme.

Fosta soție a lui Ilie Năstase spune că de vină pentru faptul că româncele se confruntă cu probleme de greutate evidente este mâncarea din România, care nu este deloc controlată și e plină de aditivi alimentari.

Amalia Năstase a transmis un mesaj către Protecția Consumatorului și i-a îndemnat pe inspectorii OPC să mai dea cu subsemnatul prin restaurantele și centrele alimentare din România.

Amalia Năstase: „La Paris am mâncat de m-am spart!”

”Am fost la Paris, n-am mai ținut nici o dietă! Am mâncat de m-am spart.

E ceva ciudat că de câte ori plec în străinătate. Nu știu ce băgați în mâncare în România, dar nu mai băgați! De câte ori merg și la Paris, și în L.A. mănânc mult mai mult decât mănânc în România, și dulciuri foarte multe și nu mă îngraș”, a declarat ea pentru Click!.

Amalia Năstase: „Orice mănânci aici te umfli!”

”Cantitatea de antibiotice pe care o bagă aici în carne este necontrolată! Nimic nu este controlat! De exemplu, pe la restaurante sunt doar câteva unde știi că nu mănânci cu aditivi din ăia. Până și mâncarea reîncălzită e ok, am mâncat la mine în Rahova ani de zile. Nu este, însă, ok să mănânci cu niște prafuri de astea de gust.

Aș face apel la Protecția Consumatorului să se ducă și să facă niște analize din diverse restaurante din București. Adică în București sunt maxim trei-patru restaurante unde poți să mânânci! Orice mănânci, te uiți la tine și te umfli! Și dacă te umfli înseamnă că ăștia sunt aditivi. Sunt unii care metabolizează repede și nici nu bagi de seamă. Dar eu știu cum sunt eu”, a mai spus vedeta.

Amalia Năstase e obișnuită cu diferențele mari de greutate și nu face o tragedie din asta. Întrebată cum a reușit să slăbească recent 10 kilograme, iată ce a declarat ea: ”Țineam o anumită cură de slăbire făcută de un diabetolog care, împreună cu un restaurant, îmi pregăteau porțiile și eu mâncam ce-mi trimiteau ei. Și a mers. Am slăbit 10 kilograme într-o lună și jumătate așa.

Eu slăbesc repede. De aia nici nu-mi fac probleme, că eu, odată când mă apuc, slăbesc!”.

Chiar dacă nu e străină de diete, fosta soție a lui Ilie Năstase nu a făcut o obsesie pentru asta și nici din a fi slabă.

”Eu am mai mult decât o talie pe lume asta, am foarte multe lucuri importante de făcut! Sunt mai mult decât kilogramele mele.

E drăguț să fi slab, dar nici nu pot să-mi las proiectele mele să stau toată ziua într-o oglindă să mă măsor și să țin diete! Nu mă duc la nebuni cu talia, cu măsuratul, nu stau toată ziua pe cântar, pentru că sunt mai mult decât atât!

Frumusețea fizică se duce cu vârsta și intri într-o depresie de aia de nu știi cine mai ești! Tu erai acea fată frumoasă trasă prin inel și dintr-o dată nu mai ești și nu știi cine mai ești! Trebuie să fii și altceva decât asta”, a dat ea o mostră de gândire sănătoasă.

Vezi și Ce mult a slăbit Amalia Năstase! Siluetă clepsidră în cea mai mulată rochie

Citește și:

Elena Udrea, mesaj din pușcărie pentru Delia Matache: „Cred că ar fi o mamă minunată și fericită!”

Ileana Lazariuc, cu fostul iubit al unei celebre actrițe de la noi! Relație de un an, ținută la secret!