Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu mama fiicelor sale, fostul tenismen are grijă să le ofere tot confortul și să le facă toate poftele. Iar cea care afirmă asta e chiar Amalia Năstase.

Aceasta s-a recăsătorit cu omul de afaceri Răzvan Vasilescu, cu care a mai făcut un copil, dar are numai cuvinte de laudă la adresa fostului sportiv și soț.

Amalia Năstase a mărturisit că Ilie are mare grijă de fiicele lor și încearcă să le mulțumească cu absolut orice. “Mă bucur de copii, este ceva normal, ca orice mamă! Alessia este la facultate și este la Paris să studieze, a luat o bursă de merit și a ajuns acolo. Emma și Tomiță merg și ei cu școala, își dau toată silința să învețe și să fie cei mai buni. Au început de o săptămână școala și acum ne adaptăm și noi noilor reguli ca toată lumea, nu avem ce face. Ilie este tare mândru de fetele sale, este un lucru firesc.

Le iubește și are grijă de ele, sunt copiii lui. Acum au trecut la alt nivel, Ilie le dă la fiecare bani să își cumpere fiecare ce vrea. Au crescut acum, nu mai vine cu daruri.

Se aud la telefon destul de des, se întâlnesc, au o relație apropiată. Sunt copiii lui!”, a povestit Amalia Năstase pentru Impact.ro.

Le dă sume halucinante de bani

Recent, Ilie Năstase le-a cumpărat celor două fiice câte un apartament de lux în Mamaia Nord. O singură locuință în blocul deținut de fratele Simonei Halep ajunge și la 80.000 de euro.

Și Brigitte Pastramă dezvăluia, în vremea în care forma un cuplu cu Ilie Năstase, că acesta își ajută fetele din căsnicia cu Amalia Năstase.

”Anul trecut (2016, n. red.), Ilie le-a dat copiilor un milion de euro. Nu ştiu cum a achitat, dar vă spun cât a dat.

Le dă de la 300.000 de euro în sus. Întrebaţi-o pe ea, că ştie cel mai bine. Nu mă interesează din ce trăieşte Amalia, dacă se mai ocupă cu ceva sau dacă mai are vreo firmă, dar soţul meu este generos şi are grijă de copiii lui”, spunea Brigitte în trecut.

Vezi și Ilie Năstase, mândru tare de fiicele pe care le are cu Amalia Năstase. Ce spune despre Alessia și Emma

Citește și:

Cristina Cioran a spus cum o va chema pe fetița ei: ”Un singur prenume, am stabilit deja”

Cum arată acum Kelly McGillis, iubita lui Tom Cruise din „Top Gun“. Are 63 de ani, dar oamenii nu o mai recunosc pe stradă