Recent, fosta soție a lui Ilie Năstase, care s-a recăsătorit între timp, devenind din nou mamă, de data aceasta de băiețel, a vorbit despre lupta pe care a dus-o pentru a-și recăpăta silueta.

Vorbind despre anii în care nici nu se mai recunoștea în oglindă, Amalia Năstase a declarat în emisiunea lui Teo, de la Kanal D: „Ziarele au scris că sunt obeză, ceea ce era adevărat. Mă dureau genunchii, coatele de la apa reținută. Când te îngrași, reții apă. Am născut și nu am putut să mai slăbesc. Nu puteam să-l mai țin pe Tomiță în brațe”.

A reușit însă să se mobilizeze exemplar, nu fără eforturi și sacrificii: ”Mâncarea nu e totul în viață. În doi ani de zile, am mâncat de două ori zahăr.

Eram un om slab închis în corpul meu gras, era horror. Am zis: bă, dacă rămân așa? Deja îmi luam numai haine largi ca să mă acopăr.

Nu am vrut să slăbesc brusc, ca să nu-mi cadă fața”, a declarat Amalia Năstase, conform click.ro.

Amalia-nastase-a-slabit-32-de-kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

”Mai trebuie să slăbesc vreo 4-5 kilograme”

Și a reușit să slăbească 32 de kilograme într-un an! O performanță uriașă, mai ales că Amalia Năstase nu mai are 20 de ani!

Iar vedeta, mamă a trei copii, nu vrea să se oprească aici: ”Nici acum nu sunt mulțumită cum arăt. Mai trebuie să slăbesc vreo 4-5 kilograme.

Urmez o dietă care imită postul negru. Slăbești 4-5 kilograme în 5 zile. Numai cu ajutorul unui nutriționist am reușit să slăbesc. Altfel nu se poate!”, a recunoscut ea.

Vezi și Amalia Năstase a oferit fanilor un adevărat spectacol de ziua ei! Cât de schimbată este silueta ei, la 45 de ani!

Citește și:

Oana Roman: ”Marius are o nouă relație! Nu vrea să ne mai vedem deloc!”

Noi detalii despre starea lui Ion Dichiseanu, internat la ATI de la începutul anului. Ce spune fiica lui. Iată de la ce a pornit totul!