Concret, fosta soție a lui Ilie Năstase a mărturisit că a rămas un an repetentă la facultate, lucru ce a supărat-o extrem de tare și a făcut-o să se simtă extrem de rușinată.

Amalia Năstase a picat un examen de patru ori. De rușine, Amalia nu i-a spus niciodată tatălui ei acest lucru, ascunzând asta pânp la finalul zilelor părintelui ei.

„Nu a fost pentru că munceam, a fost pentru că am picat un examen de vreo patru ori la programare. Eu eram studentă la Finanțe Bănci și în același timp lucram la o companie de asigurări unde le făceam ălora softuri, deci nu eram chiar lemn, dar noi la școală studiam cu un program pe care rulau dinozaurii. E un program vechi. I-am spus doamnei profesoare că noi nu trebuim să știm astea și a zis „da? Bine? Ne vedem în re-re”.

Nu înțelegeam nimic, eu învățam pe dinafară un program, nu știam să-l fac. Am învățat niște puncte și ea mi-a dat… punct și virgulă”, a spus Amalia Năstase la o emisiune tv, scrie Spynews.

Singura persoană care știa că Amalia Năstase nu reușise să treacă anul la facultate era mama ei, reușind să ascundă acest lucru de tată.

„Am repetat anul și am fost distrusă. Rușinea pe care am simțit-o că sunt repetentă… Tata nu a știut săracul până când a murit. Eu cum mama am făcut combinații să nu-și dea seama.

Îmi era atât de rușine că sunt repetentă, încât țin minte că mi-am pus mâna în păr și mi-a căzut un smoc de păr de stres. Am plâns”, a continuat ea.

Vezi și Amalia Năstase, adevărul despre cum l-a cunoscut pe Ilie Năstase și cum s-a sfârșit mariajul lor: “Mă simțeam nimeni, zero barat!”

Citește și:

Diana Bart, vehementă pe tema alăptării în public. Ce are de spus vedeta

Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 7 ani. Toma e adorabil!