Prilej cu care s-a lăsat filmată în pași de dans, din față și din spate, arătându-le fanilor noua ei siluetă, obținută cu multă trudă, într-o ținută neagră, mulată, semnată Dana Budeanu.

Mii de persoane au complimentat-o și apreciat-o pentru felul în care arată la 45 de ani, după ce a născut trei copii. Iar aplauzele au fost cu atât mai furtunoase cu cât vedeta nu a arătat așa dintotdeauna, ci ceea ce vedem azi e suma unor eforturi mari și a unei voințe de neclintit. Să nu uităm că Amalia Năstase a pornit lupta cu kilogramele de la 97, ajungând la 66!

sarbatorita-inconjurata-de-familieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Sexy mama!!”, exclamă pe bună dreptate fanii.

De ziua ei, Amalia Năstase a fost înconjurată de familie – de soțul Răzvan Vasilescu, pe fiul lor, Toma, dar și pe Alessia și Emma, fiicele ei adolescente, din mariajul cu Ilie Năstase.

De la petrecerea restrânsă, unde vedetă a fost și un tort de bezea, nu au lipsit prieteni apropiați, precum Vlăduț Munteanu și soția lui, Andreea Oroz Munteanu sau Mihai Bobonete, starul din „Las Fierbinți”, care a transformat petrecerea într-un veritabil număr de stand-up comedy.

Și-a dorit de ziua ei o… ambulanță

Ambasador al Fundaţiei Salvaţi Copiii, Amalia Năstase a avut o dorință specială de ziua ei. Ea și-a rugat prietenii să facă o donație în beneficiul Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu, din Capitală.

„Azi e ziua mea, vreau tort. Dacă mă iubiți, dar și dacă nu mă iubiți, dar vreți să mă vedeți că mănânc tort, dați și voi câte 10 ron la linkul din bio.

Cel mai mare spital de pediatrie din țară, Grigore Alexandrescu, rămâne cu o singură ambulanță, după ce patru din cele cinci pe care le are în prezent vor fi casate. Nici cea rămasă nu mai are viață lungă, este veche de peste 15 de ani și se strică frecvent.

Fără o ambulanță funcțională, copiii care au nevoie de ajutor medical urgent și de specialitate ajung mai greu la tratament, pentru unii intervenția este vitală. Ambulanța cu targă și scaune, așa cum ne-au explicat medicii, costă 77.290 Euro”, a scris Amalia pe Instagram.

Vezi și Amalia Năstase, adevărul despre operațiile estetice! Vedeta, pregătită de o nouă intervenție. De 27 de ani face asta!

Citește și:

Un actor celebru de la noi ar fi fost prins băut și drogat la volan! Prima reacție

Top 5 greșeli în post care duc la îngrășare! Carmen Brumă îți spune cum să procedezi ca să nu iei deloc în greutate în Postul Paștelui