Și nu oricum, ci prin metode care pe alții i-ar pune pe fugă. Aflată într-o tabără de slăbire, în România, Amalia Năstase și-a testat limitele organismului făcând baie în apă înghețată.

Totul s-a întâmplat sub supraveghere. Din fericire, corpul Amaliei Năstase a rezistat foarte bine, chiar dacă nu mai trecuse prin așa ceva.

”Apa avea 1,5 grade și afară erau 3 grade. Nu ne cunoaștem mai deloc corpul și ce poate face. Suntem foarte puternici dacă întâlnim oamenii potriviți care să ne arate asta”, a scris Amalia Năstase pe Instagram, postând și o înregistrare din momentul în care încerca să-și mențină calmul în apa înghețată.

La ieșirea din bazin, Amalia Năstase e vizibil energizată și povestește că pielea o arde. E însă fericită că a rezistat provocării și că și-a mai depășit o limită.

Ce a reușit Amalia Năstase în ultima vreme e fantastic! Vedeta e pur și simplu de nerecunoscut!

A urmat dieta oloproteică, iar acum, în tabăra de slăbire, a adoptat un nou program de nutriție, bazat pe lichide: sucuri verzi (măr, broccoli, lămâie), freshuri de portocale şi grapefruit, ceaiuri, supe.

Nici mișcarea nu e neglijată. Amalia Năstase face plimbări în natură, sesiuni de stretching şi meditaţie, dar și box.

Vezi și Amalia Năstase a slăbit 32 de kilograme și arată spectaculos. Ce replică le-a dat celor care au criticat-o că se îngrășase

Citește și: