Amalia Enache se bucură de o vacanţă exotică în Rio de Janeiro, alături de micuţa Alma, tatăl micuţei, Claudiu, şi familia prietenului său Dragoş Bucurenci. Fostul prezentator al emisiunii „Supravieţuitorul” de la PRO TV a fost cel care i-a dat de gol, postând pe Instagram o imagine cu cele două familii pe plaja Praia De Copacabana, care a strâns mii de like-uri și a fost apreciată și de alte vedete Pro TV, precum Andreea Esca sau Dana Rogoz. „#FamiliaTradiţională vă urează: «Boas Festas!»#famíliatradicional #statullateral”, a scris Dragoş Bucurenci pe o reţea de socializare.

Prezentatoarea ştirilor PRO TV a reușit să scape de kilogramele câștigate după naștere și este într-o formă de zile mari.

AmaliaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Încă un copil în familia regală britanică. Va veni pe lume tot în aprilie, dar sarcina a fost ținută secret. Totul a fost confirmat abia acum de palatul Buckingham

Cine este tatăl Almei?

Știrista Pro TV a născut  pe 9 august 2016,  la un spital privat din Bucureşti, iar micuţa Alma a avut la naştere 3,3 kg şi 54 de centimetri lungime. De când fetița a venit pe lume, viața Amaliei sa schimbat total, și a încercat să o plime pe fiica ei tot mai mult. Deși abia în august abia va împlini doi ani, micuța a fost plimbată deja prin țară, prin Argentina, Spania,  Italia și acum și în Brazilia.

După ce a devenit mamă, toată lumea s-a întrebat cine este tatăl fetiței. Deși Amalia a păstrat misterul asupra acestui detaliu, se pare că presupusul tătic al Almei ar fi make-up artistul Claudiu Anghel, un foarte bun prieten al știristei și un fost coleg. Astfel, se explică faptul că Amalia a fugit în Argentina, unde s-a mutat Claudiu, la scurt timp după ce a devenit mamă, de unde tânărul a postat imagini cu micuța Alma cu textul „Alma mea”. Mai mult, el are tatuat pe mână numele Amaliei.

Chiar dacă între cei doi nu a existat vreodată o relaţie amoroasă, Claudiu a locuit o perioadă bună alături de Amalia Enache și pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie. Deși a fost întrebată în nenumărate rânduri dacă el este cel cu care ar fi rămas însărcinată în urma unui proces de fertilizare in vitro, ştirista nu a confirmat, dar nici nu a negat.

Citește și: