Știrista Pro TV a născut pe 9 august 2016 la un spital privat din Bucureşti, iar micuţa Alma a avut la naştere 3,3 kg şi 54 de centimetri lungime. De când micuța a venit pe lume, viața Amaliei sa schimbat total, știrista Pro TV fiind toată numai un zâmbet. Ea și-a dedicat tot timpul fetiței sale și are grijă să imortalizeze cât mai multe momente cu fiica ei.

Cum afară a venit frigul, Amalia are grijă să-și îmbrace foarte bine micuța de câte ori iese cu ea afară. Recent, știrista Pro TV i-a făcut o poză afară, în care Alma apare cu năsucul și obrăjorii roșii și cu o căciuliță pe cap. Însă la scurt timp, prezentatoarea TV a dezvăluit pe contul ei de facebook un detaliu pe care l-a observat în fotografia. Ea și-a adus aminte că are o fotografie identică, pe care a și făcut-o publică, alături de cea a fiicei, și se vede clar că fiica ei seamănă leit cu ea. „Alma și Amalia”, a scris vedeta la postare.

Fetița seamănă perfect cu ea

„ Destul de straniu uneori. Poza asta cu Alma cu căciula și înfrigurată mi-a amintit imediat că aveam și eu una de când eram mică și când am mers la album, zbang, m-a lovit asemănarea!”,  a scris Amalia.  Fanii vedetei au reacționat și ei imediat și i-au dat dreptate: „Vaaaiii, sunteti identice. OMG , nu creeed! Ce tare”, „Wow, identice”, „Ca 2 picături de apă”, „Ce asemănare!! Două drăgălașe!”, „Seamăna leit cu tine când erai copil” sau  „Mini Amalia,.două papusi”, au scris  aceștia.

Fiica Amaliei si preyentatoarea TV pe vremea cand era si ea doar un copilSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Relație neașteptată în showbiz! El este un mare actor, ea e o fostă primă doamnă

Cine este tatăl Almei?

După ce a devenit mamă, toată lumea s-a întrebat cine este tatăl fetiței. Deși Amalia a păstrat misterul asupra acestui detaliu, se pare că presupusul tătic al Almei ar fi make-up artistul Claudiu Anghel, un foarte bun prieten al știristei și un fost coleg. Astfel, se explică faptul că Amalia a fugit în Argentina, unde s-a mutat Claudiu, la scurt timp după ce a devenit mamă, de unde tânărul a postat imagini cu micuța Alma cu textul „Alma mea”. Mai mult, el are tatuat pe mână numele Amaliei.

Chiar dacă între cei doi nu a existat vreodată o relaţie amoroasă, Claudiu a locuit o perioadă bună alături de Amalia Enache și pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie. Deși a fost întrebată în nenumărate rânduri dacă el este cel cu care ar fi rămas însărcinată în urma unui proces de fertilizare in vitro, ştirista nu a confirmat, dar nici nu a negat.

Citește și: