De când a devenit mamă, Amalia a fost nedespărțită de fiica ei, pe care o pune pe primul loc în viața ei și mărturisește că nu credea că poate să iubească vreodată pe cineva atât de mult. „Și e chiar prima dată când eu pun în mod real pe cineva înaintea oricăror nevoi ale mele, mi-am dat seama că nu știam până acum că pot să iubesc atât de deplin pe cineva. Uite, încă înainte să se nască, mă gândeam că la o eventuală naștere cu probleme eu aș cere ca viața ei să fie prioritară. Din fericire, nu a fost nevoie, dar am simțit ce nu mai simțisem niciodată” , a declarat Amalia.

Citește și: Corina Dănilă, revoltată: „Această impostoare se folosește de imaginea mea!”

Alma a împlinit doi ani

 

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

 

Alma seamănă perfect cu vedeta

Știrista Pro TV a recunoscut că Alma seamănă perfect cu ea, dar a moștenit calități și de la tatăl ei.  „E un copil temerar, are încredere în ea, este prietenoasă, veselă și foarte, foarte isteață. Deja vorbește foarte bine și mi se pare fabuloasă această etapă în care îmi poate spune ce vrea și ce simte. (…) Cred că a luat de la mine dezinvoltura și de la tatăl ei, umorul. E un copil care deja știe să facă glume sau să participe la ele. Se pare că e evident pentru aproape toată lumea că îmi seamănă izbitor fizic. E bucățică ruptă, o dovedesc și fotografiile mele de când eram mică” , a mărturisit Amalia pentru www.protv.ro.

Întrebată dacă după Alma, urmează și al doilea copil, Amalia nu a fost prea hotărâtă, iar răspunsul ei a lăsat de înțeles că nu ar exclude total ideea de a deveni din nou mamă.

Cine este tatăl Almei?

Știrista Pro TV a născut  pe 9 august 2016,  la un spital privat din Bucureşti, iar micuţa Alma a avut la naştere 3,3 kg şi 54 de centimetri lungime.Deși abia a împlinit doi ani, micuța a fost plimbată deja prin țară, prin Argentina, Spania,  Italia și acum și în Brazilia.

După ce a devenit mamă, toată lumea s-a întrebat cine este tatăl fetiței. Deși Amalia a păstrat misterul asupra acestui detaliu, se pare că presupusul tătic al Almei ar fi make-up artistul Claudiu Anghel, un foarte bun prieten al știristei și un fost coleg. Astfel, se explică faptul că Amalia a fugit în Argentina, unde s-a mutat Claudiu, la scurt timp după ce a devenit mamă, de unde tânărul a postat imagini cu micuța Alma cu textul „Alma mea”. Mai mult, el are tatuat pe mână numele Amaliei.

Chiar dacă între cei doi nu a existat vreodată o relaţie amoroasă, Claudiu a locuit o perioadă bună alături de Amalia Enache și pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie. Deși a fost întrebată în nenumărate rânduri dacă el este cel cu care ar fi rămas însărcinată în urma unui proces de fertilizare in vitro, ştirista nu a confirmat, dar nici nu a negat.

Citește și: