Alma, fiica Amaliei Enache, o bucurie de copil, a avut parte de o petrecere de vis de ziua ei de naștere, pe 9 august. Celebra ei mămică a scris un mesaj emoționant, pe Facebook. „6 ani de curaj cum n-am mai văzut la altcineva, de îndrăzneală bună, de învățare continuă. Te observ deja de ceva timp, Alma mea iubită, cum îți construiești singură relațiile cu prietenii, cum îi alegi dupa gustul și sufletul tău, complet în lipsa mea, observ cum te iubesc ceilalți, din afara familiei, numai și numai pentru ce știi tu să dai în relația cu ei, pentru cine ești tu. Îți văd prietenii iubindu-te și asta îmi spune că ai deja un dar atât de important în viață: te faci iubită! La mulți ani, Alma!”.

Cine ar fi presupusul tată al Almei, fiica Amaliei Enache

Alma a moștenit blândețea și bunătatea și de la mama ei, dar se pare că și de la tată, căci Amalia îl descrie în cuvinte mari pe bărbatul cu care a decis să facă un copil. Știrista de la PRO TV a păstrat mereu misterul asupra identității tatălui Almei. S-a scris că acesta ar fi Claudiu Anghel, fost make-up artist la PRO TV, însă Amalia nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informația. Cert e că vedeta și fiica ei au făcut multe drumuri în Argentina, acolo unde Claudiu Anghel s-a stabilit, ba chiar au poze împreună, iar acest lucru a alimentat zvonurile. Pe pagina sa de Instagram, Claudiu are fotografii duioase cu micuța Alma, dar și multe poze în care apare și Amalia.

amalia-enache-10SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Amalia Enache: „Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu”

Invitată la podcastul lui Mihai Morar, Amalia Enache nu a evitat subiectul, dar a fost destul de evazivă. „Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lume, pe care eu îl cunosc și cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am o legătură sufletească dumnezeiască. Sufletele pereche există… Fiecare poveste de iubire are definiția ei și fiecare are un timp al ei. Ea rămâne suspendată în timpul ăla. Unele povești de iubire am crede că se încheie, dar în timpul ăla al lor în care au fost, nu s-au încheiat niciodată. Ele rămân acolo pentru totdeauna. Ale mele așa sunt. Nu sunt ceva ce am încheiat și am trecut la următoarea, ci sunt niște puternice povești de iubire… Noi trăim împreună cu acest copil.

Gura lumii m-a interesat întotdeauna în această privință în măsura în care o poate afecta pe fiica mea pe termen scurt sau lung. Eu sunt un om foarte hârșuit deja în gura lumii și cumva care a știut întotdeauna cum să gestioneze treaba asta, fiind de la 19 ani în gura lumii. Nu este vorba despre mine atunci când pun un pic de protecție peste familia mea. Este vorba despre binele pe termen scurt și foarte lung al copilului meu. De la bun început, asta a fost”, a povestit Amalia Enache.

Citește și: Amalia Enache: „Copilul îl faci cu cel mai bun om din lume”. Povestea de dragoste din care s-a născut Alma. Soțul ei e mai tânăr și locuiește peste hotare

Citește și: Amalia Enache, primul interviu despre fiica ei. Ce a moștenit fetița de la tatăl ei. Urmează al doilea bebeluș?