Vedeta a mărturisit, într-un interviu recent, cum s-a pregătit alături de fiica ei, pentru noul an școlar, dar și de ce a ales o școală privată pentru fata ei.

„Ne pregătim deja în primul rând psihic, a fost o vacanță cu destul de multă libertate, am început să ne uităm din nou pe fișele de lecturi și ne pregătim psihic așa pentru școala adevărată. Adică a trecut clasa zero, e clasa întâi, va fi primul an cu teme.”, a spus Amalia Enache, pentru playtech.ro

De ce o școală privată

Amalia Enache a dezvăluit și motivul pentru care a decis să o înscrie pe fiica sa la o școală privată și nu la una de stat.

„Pentru că școala în sistemul pe care l-am ales eu nu e un sistem de after school. În partea a doua a zilei după masa de prânz și pauza de o oră jumate au cluburi de fapt, nu fac teme, fac cu totul și cu totul altceva. Fac rock, fac dansuri, modelaj, fac o grămadă de activități din zona asta mai artistică, cor, adică tot ce probabil aș fi încercat să văd pentru ea, să îi ocup timpul prin alte părți. Totul se întâmplă în același loc.

Iar eu am ales învățământul privat cel puțin pentru această perioadă a vieții ei, pentru început, pentru că nu m-aș descurca altfel, pentru că școala românească nu este adaptată la nevoile părinților, care lucrează destul de mult în timpul zilei și copiii stau foarte puțin la școală, după care ai varianta de after school, unde tot plătești, adică tot acolo ajungi și, de fapt ,copilul stă foarte mult într-o bancă făcându-și temele, fie te bazezi pe bunici.

Și nu m-aș fi descurcat să duc copilul – cea mai apropiată școală de noi este liceul Cervantes. Încep cursurile la 7.30 cei mici și la 11.30 deja au terminat. Și ce facem tot restul zilei cu copilul?”, a spus vedeta.

fetita-amaliei-enacheSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Cea mai bună alegere în cazul ei

Amalia Enache a precizat că fiicei sale îi place foarte mult la școala în care studiază. Așa de mult încât cea mică ar mai sta la școală.

„Nu, dimpotrivă, mă rog eu de ea să o iau mai devreme, pentru că seara sunt la serviciu și la momentul culcării nu sunt. Și tot timpul găsește motive să stea cât mai mult la școală.

E clar că am găsit școala potrivită pentru ea și nu doar că ziceai cum o conving să stea atât de mult, păi ea vrea și mai mult.

Nu reușesc mai devreme de ora 5.00, adică doar de la ultima oră să lipsească și asta cu mari insistențe. Dacă e după ea, ar sta până la final și nu e singura. Așa e atmosfera la școala ei, încât copiii au stat toată ziua acolo și când te duci după ei, zic: «Mai lasă-mă 5 minute să mă mai joc cu colegii»”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată mai sus.

Cine este soțul Amaliei Enache

Alma a venit pe lume în căsnicia Amaliei cu Claudiu Anghel, de profesie make-up artist. Bărbatul este mai mic decât prezentatoarea. cu zece ani, iar multă vreme a lucrat în Argentina.

Cât timp a fost în Argentina, Claudiu Anghel era încă împreună cu Amalia Enache, care a preferat să rămână în țară pentru a-și crește fiica. Distanța iată că nu i-a despărțit, iar pentru faptul că nu a părăsit-o, Amalia își descria partenerul la un moment drept ”cel mai bun om din lume”.

Amalia Enache: „Copilul îl faci cu cel mai bun om din lume”. Povestea de dragoste din care s-a născut Alma. Soțul ei e mai tânăr și locuiește peste hotare

Vezi și Amalia Enache, petrecere minunată de ziua fiicei și un mesaj emoționant: „Te observ deja de ceva timp, Alma mea iubită…”

Citește și:

Laurențiu Cazan spune că vede aura oamenilor de lângă el. Artistul a dat Olanda pe Buzău

Vedetele mămici, elegante și emoționate în prima zi de școală. Bianca Drăgușanu și Elena Gheorghe, în ținute aproape identice