Dar astăzi este o zi foarte specială pentru Amalia, întrucât superba ei fiică a împlinit un an. Știrista Pro TV a marcat evenimentul cu o postare în care a publicat mai multe imagini cu Alma, adăugând hashtagul #1an.

20729225_10212454289306751_9200029226206141908_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Mămici celebre susțin și încurajează alăptatul în public. „Acestea sunt momentele pentru care o mamă trăiește. Alăptarea nu ar trebui să fie tabu”

Cine este tatăl Almei?

De altfel, Amalia și-a sărbătorit deja fiica, în urmă cu câteva zile. Ea i-a organizat o petrecere pe cinste, de unde nu a lipsit rochița de prințesă și a avut parte de două torturi.

După ce a devenit mamă, toată lumea s-a întrebat cine este tatăl fetiței. Deși Amalia a păstrat misterul asupra acestui detaliu, se pare că presupusul tătic al Almei ar fi make-up artistul Claudiu Anghel, un foarte bun prieten al știristei și un fost coleg. Astfel, se explică faptul că Amalia a fugit n Argentina, unde s-a mutat Claudiu, la scurt timp după ce a devenit mamă, de unde tânărul a postat imagini cu micuța Alma cu textul „Alma mea”. Mai mult, el are tatuat pe mână numele Amaliei.

 

Chiar dacă între cei doi nu a existat vreodată o relaţie amoroasă, Claudiu a locuit o perioadă bună alături de Amalia Enache și pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie. Deși a fost întrebată în nenumărate rânduri dacă el este cel cu care ar fi rămas însărcinată în urma unui proces de fertilizare in vitro, ştirista nu a confirmat, dar nici nu a negat.

Citește și: