Amalia Enache a fost invitata lui Mihai Morar, în cadrul podcastului Fain & Simplu, unde a dezvăluit detalii neștiute din viața ei. Prezentatoarea TV este mămică, însă își crește singură fetița, tatăl acesteia fiind în America de Sud.

Tatăl Almei, sufletul pereche al Amaliei

Amalia Enache și tatăl fetiței sale au o relație la distanță. Bărbatul locuiește în Argentina, însă distanța nu este un impediment pentru relația lor. Relația de prietenie, de suflete pereche, și nu neapărat relația romantică.

„Eu am știut, foarte clar, cine este cel mai bun om din lume, pe care eu îl cunosc, și cine este cel mai bun tată posibil, pentru copilul meu și cu cine am o legătură sufletească Dumnezeiască. Suflet -pereche, în general, nu e exagerat. E ceva ce există, doar că noi credem că suflete-pereche e neapărat ceva, într-o poveste clasică și definitivă.

Fiecare poveste de iubire are definiția ei, și fiecare are un timp al ei. Ea rămâne suspendată în timpul ăla. Unele povești de iubire, am crede că se încheie, dar ele, în timpul acela în care au fost, nu s-au încheiat niciodată. Cred eu. Ale mele așa sunt.

Noi trăim împreună cu acest copil.

Copilul îl faci cu acel om în care ai cea mai mare încredere din lume, că niciodată nu va trăda binele suprem al copilului. Dar, în același timp, sunt și omul iubirilor mistuitoare. Și nu neapărat din iubirile mistuitoare se poate naște și o echipă pe viață. Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lume, pe care eu îl cunosc, și cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu”, a povestit Amalia Enache în cadrul podcastului.

Cum a ales numele fetiței

„Numele, Alma… Eram foarte recent însărcinată. Eram în America de Sud, Argentina și Uruguay, într-o călătorie. Acolo mi-am făcut testul de sarcină, pentru că simțeam, cumva, iar când am făcut testul de sarcină, eram 100% convinsă.

Acolo am aflat că sunt însărcinată, dar fiind în doar câteva săptămâni, nu știam ce va fi. Mi-am continuat vacanța și am făcut multe fotografii cu un aparat foto, ca orice turist.

La un moment dat, am scos acele fotografii pe un calculator, să le văd mai bine, și în fiecare fotografie a mea, nu exagerez, am dovada, exista cuvântul Alma undeva. Un magazin de pantofi care se numea Alma, un graffiti, o bere, un vin, un loc de înghețată. Alma înseamnă suflet, poate că acolo așa e, cu suflet, peste tot”, a mai spus vedeta.

Soțul prezentatoarei de la Pro Tv e cu 10 ani mai tânăr

Carismatica știristă are un soț mult mai tânăr. Frumoasa vedetă este extrem de rezervată atunci când vine vorba despre familie, cu atât mai mult despre soțul ei, pe care l-a ținut departe de ochii curioșilor.

Amalia Enache, în vârstă de 44 de ani, este căsătorită cu un fost coleg de muncă. Vedeta a încercat să își țină partenerul de viață cât mai departe de lumea mondenă, fapt care a provocat suspiciuni în rândul admiratorilor.

Frumoasa prezentatoare de știri este căsătorită cu Claudiu Anghel, make-up artist de profesie, în vârstă de 34 de ani. Diferența de vârstă dintre cei doi nu i-a împiedicat să trăiască o frumoasă poveste de dragoste, dar extrem de discretă. Aceștia au împreună o fetiță, pe Alma, însă Amalia Enache o crește singură.

Vedeta este implicată într-o relație la distanță, dar și-a asumat rolul de mamă singură. Tatăl copilului ei s-a mutat în Argentina, însă știrista a refuzat să îl urmeze pe partenerul ei de viață.

În cadrul unui interviu acordat anul trecut, aceasta a mărturisit că a acceptat situația și că reușește să gestioneze lucrurile, fiind conștientă de distanța dintre ea și Claudiu Anghel:

„Atunci când lucrurile sunt foarte clare de la început şi când situaţia e aşa cum e,(…) dacă lucrurile sunt asumate şi le ştiu, le înţeleg de la bun început că sunt într-un anume fel, pentru mine, iau partea bună şi sunt foarte multe părţi bune în această poveste”, explica vedeta de la Pro Tv.

Vezi și O recunoști? Acum e prezentatoare TV și are ea însăși trei copii frumoși!

Citește și:

Câte kilograme are Andreea Antonescu și cum reușește să se mențină

Cum l-au păcălit mai multe femei pe Mihai Trăistariu: „Două țepe financiare am luat chiar din relațiile mele trecute”