Într-unul dintre extrem de rarele momente în care s-a referit la soțul ei, Amal a vorbit într-un fel în care orice bărbat ar da orice să se spună așa ceva despre el. Practic, i-a făcul soțului ei o declarație de dragoste cum puține s-au făcut.

”L-am întâlnit pe George când aveam 35 de ani și deja începeam să mă resemnez cu ideea că voi rămâne singură. Apoi ne-am întâlnit și am început să ne ascundem în apartamentul meu din Londra. Foarte curând am simțit că, indiferent ce s-ar întâmpla, nu vreau să mai fiu cu altcineva vreodată.

Nu puteam dormi când nu eram împreună”, a mai spus avocatul și activistul, menționând că George obișnuia să-i scrie scrisori, pe care să i le strecoare pe furiș în poșetă.

”Cinci ani mai târziu, nimic nu s-a schimbat. El este persoana pe care o admir complet și a cărui zâmbet mă topește de fiecare dată. Iubitul meu, ceea ce am găsit cu tine este marea iubire care întotdeauna am sperat că există. Să te văd pe tine și pe copiii noștri, Ella și Alexander, este cea mai mare fericire a vieții mele!

Umpli casa noastră cu râsul și fericirea ta (…) Sunt foarte mândru de tine, iubirea mea!”, a mai spus Amal la un eveniment la care soțul ei a fost premiat.

Foto: NorthFoto

Vezi și Amal Clooney l-a înfuriat la culme pe Tom Ford, unul dintre cei mai mari designeri. Iată cum l-a sfidat

Citește și: