Deși timp de mai multe săptămâni s-a lucrat la ținuta pe care avocatul trebuia să o poarte la eveniment, în ultima clipă Amal s-a răzgândit și a ales să îmbrace o ținută creată de designerul britanic Richard Quinn. Este vorba despre o ținută atipică, formată dintr-o bustieră cu trenă și pantaloni. O ținută nonconformistă, dar care lui Amal i-a venit mănușă.

Amal Clooney purtand creatia lui Richard Quinn

Soția lui George Clooney a anunțat echipa designerului că nu va purta rochia creată de Tom Ford. I s-a răspuns politicos, dar i s-a pus în vedere să nu poarte costumația la niciun alt eveniment. Tom Ford își dorea ca această creație să fie îmbrăcată de o altă vedetă la un eveniment cel puțin la fel de important, pentru ca ținuta să se bucure de vizibilitatea pe care o merita.

Amal a ignorat însă această cerință și, după ce a ajuns la Met Gala și a făcut pozele de covor roșu purtând creația britanicului, s-a schimbat în ținuta creată de Tom Ford, pentru petrecerea privată, un eveniment mai intim, cu destul de puțină expunere.

Amal, purtand rochia creata de Tom Ford

Foto: Hepta

Vezi și Dieta lui Amal Clooney. La nici două luni de la aducerea pe lume a gemenilor, soția lui George Clooney și-a recăpătat silueta perfectă!

Citește și: