Mara Bănică a fost invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre a patra intervenție chirurgicală la sâni pe care a făcut-o pe 9 ianuarie, din cauza unor complicații.

Mara Bănică și-a făcut a patra operație la sâni

Vedeta a ținut să le dea și un sfat fetelor care vor să își pună silicoane. Mai exact, Mara Bănică a recunoscut că și-a pus silicoane mult prea mari, care i-au adus foarte multe probleme de sănătate.

„Am făcut o mare prostie acum niște ani. Vreau să le sfătuiesc pe fete să nu își mai pună așa ceva, că e foarte rău.

Ultimul implant a fost în 2018 și erau atât de mari și atât de grele, încât nu mai puteam de spate. Aveam niște dureri de cervicală, de lombară, m-am dus pe la toți doctorii. Până la urmă am descoperit, medical vorbind, că era vorba despre această greutate”, a dezvăluit Mara Bănică, conform protv.ro.

mara banica anascutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cum a ajuns Mara Bănică să facă primul implant mamar

Mara Bănică a mărturisit că a avut un accident de mașină grav, în urma căruia a rămas cu sechele.

„Am avut un accident de mașină destul de grav, care s-a soldat, printre altele, cu ruperea coastelor pe partea stângă. Am fost în comă cu șanse 1% de a trăi! Asta, în 2003.

Fusesem la războiul din Irak și primisem cadou de la postul la care lucram atunci o mașină. Cert e că am apucat să merg cu ea cam o lună și m-am înfipt cu ea într-un stâlp, din cauza unei gropi din orașul ăsta minunat numit București.

De aceea mi-am făcut prima intervenție, pentru că, având totul rupt pe partea stângă, mușchiul meu s-a rupt și el și era ceva absolut inestetic.

Prima dată mi-am făcut în 2017 și după am tot revenit”, a mai spus vedeta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Era ceva… inestetic e puțin spus. Sânul meu stâng era jos de tot, cel drept era normal și de aceea am făcut prima intervenție. În 2017 am făcut și după aceea am tot revenit, că am avut prima naștere, că s-au deteriorat, a doua oară i-am ridicat, nu am umblat la implant, apoi a treia oară i-am vrut mai mari. Asta e cea mai mare prostie. (…)

Da, faceți-vă, e un lucru extraordinar, dar să nu îi faceți mari. Pentru că în 4-5 ani o să fie repercusiuni asupra sănătății. (…)

Eu o mastopexie am făcut acum, o ridicare a implantului mamar. (…) Este o operație grea, care presupune ridicarea sânilor”.

Mara Bănică, mamă de două ori

Mara Bănică este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru a doua oară, în urmă cu nici un an.

Pe mezina familiei, un ghemotoc de bucurie, o cheamă Donca Maria. Numele ales de vedetă nu este unul la întâmplare. Mara Bănică a ales ca fiica ei să se numească ca regretata soră a lui Serghei Mizil, care s-a stins din viață în octombrie 2021, în urma unor probleme de sănătate.

Vezi și Mara Bănică, fotografie de revistă cu fetița sa. Cât cântărește acum vedeta și care e dieta cu care vrea să intre în formă până la botez

Citește și:

Au început scandalurile la Survivor. Vica Blochina, atac fără precedent la adresa unui Faimos: „Este un jucător extrem de pervers”

Ana Morodan, primele declarații și imagini după operație: ”Țineți-vă că ies Kim Kardashian!”