Dacă Ed O’Neill (Al Bundy) este la fel de popular și în 2020, jucând în serialul super premiat Modern Family, Christina Applegate (Kelly Bundy), de 48 de ani, a rămas și ea în atenția publicului, iar Katey Sagal (Peggy Bundy) a jucat și ea în diverse seriale de succes, despre David Faustino nu s-au mai aflat prea multe lucruri în ultimii ani.

Cel care a dat viață personajului Bud Bundy, acum în vârstă de 46 de ani, n-a rupt de tot legătura cu cinematografia, dar nici nu poți spune că e un actor de prima linie. În 2017 a apărut în 8 episoade din “Tânăr și neliniștit”, iar timp de trei ani a pus voce în ”Dragons: Race to the Edge”.

asa-arata-actorul-in-prezent-la-46-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În anii ’90 și-a încercat norocul și în lumea muzicii rap, sub numele D’ Lil. Nu și-a pierdut această psaiuni și continuă și în ziua de azi.

Cât despre viața personală, David Faustino este divorțat, dar în prezent este într-o relație serioasă. În 2015 a devenit tăticul unei fetițe, despre care afirmă că se bucură că seamănă cu partenera sa și nu cu el. Într-adevăr, fetița este superbă.

Cât despre partenera sa, Lindsay Bronson, aceasta este o femeie frumoasă, așa că nu e de mirare de ce Faustino postează foarte des fotografii cu aceasta.

Vezi și Cum arată în prezent Kelly, frumoasa blondă din Familia Bundy. Actrița a împlinit azi 48 de ani! GALERIE FOTO

Citește și:

Actrița Eugenia Șerban a învins cancerul la 51 de ani. Primele declarații ale actriței

Imagine rară cu Ozana Barabancea nemachiată și fără filtre! Fanii îi reproșează ceva: ”La câți bani câștigi…”