Cunoscut în anul 2000 pentru hituri precum “Beau, beau”, “Maria”, “Marea” sau “Vara”, Dl. Problemă, acum în vârstă de 45 de ani, precizează că, după ce a primit un diagnostic sever, a luat niște decizii radicale. Din fericire, acestea l-au salvat.

În urma unor simptome supărătoare, s-a descoperit că artistul avea ficatul mărit de două ori și jumătate, motiv pentru care a renunțat imediat la carne.

După o lună în care a avut un stil alimentar complet vegan, fără să ia pastile, sănătatea sa a fost complet refăcută, scrie Fanatik.

ficat-maritSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Fără să iau nicio pastilă”

”În 2008 am avut o problemă foarte mare de sănătate, am ajuns să am ficatul dublu și jumătate. După ce am mâncat o lună numai vegan, fără să iau nicio pastilă, corpul meu și-a revenit”, își amintește el.

”După o lună jumătate analizele au fost aproape perfecte”, a mai spus Bogdan Tașcău.

Artistul a mai povestit și despre cât de dificil se făceau banii în anii 2000 și cât trebuia să muncească pentru ei. Din punctul lui de vedere, artiștii o duc mult mai bine în prezent.

”Acum, de exemplu, se fac bani din mai multe surse. Mai mulți și mai rapid. Pe vremea mea, ca să-ți vină bani trebuia să munceșți foarte mult, poate un an sau doi ca să câștigi la final”, mai spune el.

”Nu existau modalități de promovare, toate procesele erau mult mai întârziate. Acum ai scos o piesă, într-o lună îți vin banii”, declară artistul.

Vezi și Problemele cu care s-a confruntat chef Florin Dumitrescu încă de la 16 ani: ”Excesele se plătesc”. Cu ce boală a fost diagnosticat

Citește și:

Pentru Alin Oprea și iubita sa, Medana, nunta nu mai este o prioritate. Cele mai recente declarații ale artistului

Marele cântăreț a devenit tată pentru a doua oară! Nimeni nu știa că soția lui era însărcinată!