Iată ce mărturisiri făcea Andreea Mantea în ianuarie 2022. Bruneta de la Kanal D a recunoscut că nu se mai simte bine în pielea ei. „Rezoluție, dorință sau mai bine zis, nevoie! Am 66 kg și vârsta la care metabolismul meu nu mai funcționează la fel ca acum câțiva ani… și vreau să ajung înapoi la 52 kg. Mai mult decât atât, aș vrea să încerc să mă mențin la acea greutate. Voi renunta la tot ce îmi face rău și voi urma un stil de viață sănătos! Va fi greu, pentru că sunt pofticioasă, dar dacă voi face suficientă mișcare, voi putea să mai și trișez o dată la 2 săptămâni.

Dar să știți că nu iei în greutate doar dacă mănânci până uiți sau ești comod/ă. Stresul, agitația sau anumite probleme care te consumă prea mult, duc la acest luat în greutate sau diverse probleme de sănătate. Acum 2 zile mi-am făcut o promisiune și sper să reușesc! Țineți-mi pumnii!”, a scris Andreea Mantea, pe Instagram, la momentul respectiv.

andreea-mantea-maldive-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kg în 3 luni

Și iată că a trecut un an, iar rezultatele sunt uluitoare. Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii”, de la Kanal D, arată fabulos la plajă și a făcut parada costumelor de baie în vacanța petrecută recent în Maldive, împreună cu fiul ei, David. Andreea s-a relaxat, s-a bronzat, a savurat fiecare moment petrecut pe insulă, cu copilul ei, dar acum se află în țară. „Ești operă de artă scoasă din mâinile unui sculptor. Felicitările mele, nota 10!”, „Ești frumoasa îți stă foarte bine în costum de baie”, „Andreea, o femeie cu părul lung și cu forme. Tu nu ești frumoasă, ci ești o Zeiță, Regină, Prințesă, dulce și superbă toată”, sunt doar câteva din comentariile pe care i le-au lăsat fanii în dreptul pozelor de pe Instagram.

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Andreea Mantea a spus că a slăbit aproximativ 10 kg din cele 14 propuse la începutul anului. „Am încercat să renunţ la a mânca din ceea ce ştiam eu că nu îmi face bine, fac mult sport şi aşa am văzut rezultate foarte bune. În 3 luni de zile am reuşit să dau jos 10 kilograme. Fac în jur de 45 de minute de mişcare în fiecare zi, fie că este sport prin dans sau mers la sală. Iată că am avut rezultate. Vreau să mă tonific, apoi să mă menţin. Consider că pot să am grijă la ce mănânc”, declara Andreea.

Citește și: Cum a slăbit Ileana Șipoteanu, la 55 de ani: „Nu mai încăpeam în nicio rochie”. Dieta și secretele solistei

Citește și: Momentul adevărului. Cât a slăbit Oana Roman și cum arată după 3 ani de dietă și proceduri estetice: „Rezultatele sunt vizibile”

Citește și: Adevărul despre transformarea și dieta Monicăi Anghel: „Astăzi am hotărât să vorbesc!”. Cum a ajuns, de fapt, să poarte mărimea S

Citește și: De la 114 kg, a ajuns la 52 de kg. Mărturia tinerei care a slăbit spectaculos pentru a se putea bucura de viață