Extrem de discretă de când a părăsit România, fosta doamnă Borcea dovedește că iubirea există și dincolo de un divorț dureros.

Alina Vidican a spus DA în cadrul unei ceremonii fastuoase, în Florida, Statele Unite, milionarului Claude Senhoreti.

Alina Vidican a avut două rochii de mireasă: în fața altarului a purtat o rochie tip sirenă, iar la petrecerea de nuntă, una tip prințesă. Ambele i-au scos în evidența trupul armonios și silueta perfectă.

Și dacă în fața altarului a ales să poarte un voal simplu, la petrecere, a avut capul descoperit și a ales să poate părul prin într-o coadă lejeră.

Iar invitații s-au întrecut să-i facă poze și filmulețe pe care le-au postat pe contul de instagram al mirelui.

240855812_522753168827311_7968256746847584083_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Cine este soțul Alinei Vidican?

Claude Senhoreti este de origine braziliană, dar locuiește în Statele Unite, acolo unde se ocupă de numeroase afaceri care au legătură cu autoturismele. Este CEO și proprietarul companiei Sienna Motors și participă la numeroase curse de mașini.

Alina Vidican (37 de ani) a devenit doamna Borcea în 2011 după 8 ani de concubinaj. Blonda i-a dăruit fostului patron de la Dinamo doi copii: un băiețel, pe nume Alexandru (9 ani), și o fetiță, botezată Gloria (6 ani). În 2016, cei doi au divorțat, după ce Cristi Borcea s-a îndrăgostit de Valentina Pelinel, femeia care i-a dăruit până acum trei copii. Alina locuiește la Miami și are pe mână mai multe afaceri, printre care și un restaurant cu specific românesc.

Citește și:

Pariu că nu o recunoști! E una dintre cele mai cunoscute femei din lume

Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Ciprian Marica: ”El nu mă arăta lumii!”. Ce-i mai reproșează vedeta