După divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican a suferit cumplit. Dar aceasta și-a găsit acum liniștea și fericirea în brațele milionarului brazilian Claude Senhoreti cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au devenit soț și soție, anul trecut, când au avut o nuntă de vis, iar soțul ei o surprinde în fiecare zi. Acesta a avut grijă să o facă pe soția lui să se simtă specială și de Valentine s Day, când i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste și i-a oferit un buchet uriaș și spectaculos de trandafiri rosii, puși într-o cutie care are în mijloc un ”A” de la Alina, făcut din trandafiri galbeni.

alina si sotul la nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

„La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților, dragostea mea! Mulțumesc că mă susții mereu și ești lângă mine. Te iubesc, ești cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o vreodată, atât în interior, cât și în exterior.”, a scris Claude Senhoreti, în engleză, pe pagina sa de Instagram, unde a postat și câteva fotografii alături de Alina Vidican, chiar și de la nunta lor, dar și cu cadoul pe care i l-a făcut.

Imaginile cu ei au cucerit internetul și fanii și prietenii au reacționat imediat: „Sunteți atât de perfecți unul pentru celălalt!”, „Vă iubim”.

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, l-a cunoscut pe brazilianul Claude Senhoreti în urmă cu aproximativ 4 ani, la o petrecere aniversară. Cei doi s-au plăcut din prima clipă și încet, încet între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de iubire. După ce s-au convins că sunt făcuți unul pentru celălalt, cei doi și-au unit destinele printr-un eveniment grandios organizat anul trecut în Miami.

Claude Senhoreti postează adesea imagini cu soția lui și e foarte fericit că poate să-și împartă viața cu Alina, după cum a declarat chiar el într-un interviu.

„Sunt fericit, am fost binecuvântați amândoi, am fost sortiți, ne plac aceleași lucruri, va fi o adevarată plăcere să îmi împart viața cu Alina. Ea este mereu la curse cu mine, este prezentă, niciodată nu m-am gândit că mă voi mai căsatori în viața asta, dar ea m-a făcut să mă răzgândesc. Ea e pasionată de curse și am zis că nu pot să las să îmi scape o astfel de femeie.

Când Alina vine la curse, mă așteaptă, are răbdare, știe că trebuie să mă concetrez înainte, mă susține, îmi aduce apă, prosoape, dar nu-mi spune nimic, ca să nu mă deconcentrez.”, a spus Claude Senhoreti.