Se pare că Alina Vidican și-a găsit din nou fricirea. Ea s-a afișat, recent, pe rețelele de socializare cu un bărbat misterios și foarte frumos. Cu toate acestea, blondina nu a făcut nicio declarație în acest sens, așa că nu se știe cine este cel care i-a furat inima. Cea care a făcut publică imagine cu Alina, alături de acest bărbat, este chiar mama blondinei.

Fanii au reacționat imediat și au subliniat și ei faptul că noul iubit e tare frumușel și se potrivește mult mai bine cu Alina. Ce-i drept, nici fosta soție a lui Borcea nu arată deloc rău, ci parcă e mai frumoasă ca oricând, părând relaxată și fericită.

Posted by Mariana Vidican on Friday, March 26, 2021

După cinci ani de căsătorie, după ce Cristi Borcea era încarcerat, a venit bomba momentului. Cei doi aveau să diverțeze, iar Alina Vidican rămânea cu cei doi copii, Alexandru şi Gloria. Plecată în America, Alexandru şi Gloria s-a ocupat de un restaurant cu specific românesc, lucrurile mergând bine pentru blonda proaspăt divorțată.

alina-vidican-dezvaluie-secretul-iubirii-dintre-ea-si-cristian-bSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Situația dintre cei doi a fost una complicată, lucru pe care de altfel Borcea îl recunoștea la Kanal D, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Afaceristul a recunoscut că a fost cu Valentina Pelinel, încă din timpul căsniciei cu Alina Vidican, și că decizia de a divorța a venit ca urmare a acestei situații.