Alina Sorescu este în culmea fericirii, după ce a câștigat un nou proces în fața fostului soț. În urmă cu câteva luni, artista era devastată întrucât instanța a decis ca micuțele să petreacă o săptămână la mamă și una la tată. Acum, lucrurile nu mai stau așa.

Solista considera că această decizia va lăsa urme adânci asupra copiilor, care se află încă la o vârstă fragedă și care au nevoie de un domiciliu fix. Acum, de la câteva săptămâni de când artista a fost nevoită să învețe să trăiască și fără fetițele sale, judecătoria a luat o nouă hotărâre.

„Vreau să va anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămâna la tată și o săptămâna la mama, așa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mama și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

Mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate…”

Vedeta nu s-a ascuns nicio clipă din fața fanilor săi și a recunoscut mereu că suferința trăită a fost una fără margini. Acum însă, că instanța a readus liniștea pe acest plan, Alina Sorescu așteaptă și pronunțarea divorțului, care va avea loc abia anul viitor, atunci fiind și toată suferința încheiată, spune artista.

„A fost o perioada grea, eu, ca mamă, am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în față instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvară anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate.”, a mai spus aceasta.

fetitele-vor-avea-domiciliul-la-eaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Alina Sorescu, în culmea fericirii pentru decizia luată de instanță

Copiii au nevoie și de mamă, dar și de tată, este de părere Alina Sorescu, care nu contestă faptul că Alexandru Ciucu joacă un rol extrem de important în viața fetițelor sale. Cu toate acestea, este nevoie ca ele să aibă parte, în același timp, și de stabilitate, lucru care nu se întâmpla dacă ele continuau să locuiască o săptămână la mamă și una la tată.

„Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă IUBIRE.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje și m-ați încurajat, însă vreau să îi mulțumesc în special avocatei mele pentru profesionalism și implicarea enormă.”, a mai scris Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

Alina Sorescu a anunțat divorțul de designerul Alexandru Ciucu (47 de ani) chiar la începutul anului trecut, în luna ianuarie. Cei doi nu se mai înțelegeau de ani buni, așa că divorțul a fost iminent după 12 ani de căsnicie.

După ce anunțat ruptura, solista s-a mutat de acasă într-un apartament de 300.000 de euro, dintr-un complex rezidențial, împreună cu fetițele Raisa și Carolina.

Ce a decis instanța legat de fetele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu! Artista a reacționat imediat: ”Voi lupta de aceasta dată eu până la capăt!”

Ulterior, Ciucu a introdus o ordonanță președințială prin care a solicitat ca fetele să locuiască împreună cu el, la vila din Pipera.

Vezi și Alina Sorescu suferă pentru fetele ei: „E o perioadă delicată în viața mea și plâng, evident”

Citește și:

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au ajuns la spital cu fiica lor! Au fost sunați de la școală: „Se vaită de dureri” Ce s-a întâmplat cu Petra

Claudia Pătrășcanu, adevărul despre relația cu bărbatul care a cerut-o de soție: „Într-o căsnicie, respectul se diminuează, să o iau de la capăt…”