Alina Sorescu (35 de ani) și Alexandru Ciucu (46 de ani) divorțează după 12 ani de căsnicie. Ceea ce până acum era zvon a devenit realitate odată cu acțiunea de divorț introdusă de solistă, la începutul anului. Până când va deveni o femeie liberă și în acte, Alina Sorescu a renunțat la lucrurile materiale care o mai legau de fostul soț. S-a mutat din vila conjugală într-un apartament spațios, într-un complex rezidențial, și și-a dat jos și verigheta, bijuteria care le-a pecetluit iubirea, în biserică.

Alina Sorescu, vacanță maraton cu fiicele ei

Cele mai noi poze de la mare, acolo unde Alina Sorescu se află acum cu fiicele ei, ne arată o femeie relaxată, veselă, mândră de femininatea ei, care trăiește clipa și care se bucură cu tot sufletul de prezența fiicelor. Nici urmă de verighetă pe inelarul Alinei, ceea ce poate fi interpretat și ca o palmă pe care Alina i-o dă fostului soț, în plin divorț. Solista face parada modei la plajă, pe faleză și arată senzațional cu ținutele colorate, de vacanță. Carolina și Raisa sunt și ele extrem de vesele și foarte atașate una de cealaltă.

Nici în cel mai nou videoclip al ei solista nu mai poartă verighetă și nici inel de logodnă, iar asta demonstrează că pare pregătită să lase trecutul în urmă, indiferent de câtă suferință are sau a avut parte.

alina-sorescu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani

Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori. ”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt”, povestea cântăreața.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România, pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani).

Citește și: Secretul din viața lui Alexandru Ciucu: Alina Sorescu nu e prima soție. De ce a divorțat în trecut și ce spune despre femeia care i-a luat mințile

Citește și: Alina Sorescu, de la nuntă fabuloasă, la divorț scandalos. Filmul ceremoniei la care mirele Ciucu a sosit pe cal alb