Alina Sorescu este apariția spectaculoasă de la evenimentul Soirees de la Mode, cel mai longeviv fashion show din România, ajuns la ediția cu numărul 30. Tema propusă în acest an de Alin Gălățescu, „vinovat” de existența acestui eveniment, a fost „NICHITA STĂNESCU vs Moda Românească”. Alina Sorescu a fost transformată total de designerul Cera Mihăilescu, machiată de Mirela Vescan și fotografiată de Rolf Vescan. Iar rezultatul a uimit-o până și pe solistă, recunoscută pentru ținutele ei cuminți.

„Transformată total de designerul Cera Mihăilescu, potrivit temei alese de Alin Gălățescu pentru gala Soirees de la Mode, ediția 30. Multumesc, Mirela Vescan, pentru cel mai spectaculos machiaj. M-ați recunoscut?”, a scris Alina Sorescu pe Facebook, în dreptul pozelor cu ea îmbrăcată într-o rochie neagră, din dantelă, din colecția „Wednesday” a Cerei Mihăilescu.

alina sorescu (7)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat după aproape 12 ani de căsnicie

În luna aprilie a anului trecut, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să divorțeze, deși zvonuri despre despărțire tot apăruseră în ultimii ani. Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori.

”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt. Nunta am făcut-o în 2010. Ne-am cunoscut în 2008 și m-a cerut de soție fix un an mai târziu. Și la încă un an am făcut nunta”, povestea cântăreața.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România, pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (9 ani) și Raisa (7 ani).

Solista suferă pentru fetițele ei

Alina Sorescu a vorbit despre situația tristă în care se află, după recenta decizie a judecătorilor. Aceștia au hotărât ca fetițele ei și ale lui Alexandru Ciucu să locuiască o săptămână la ea și o săptămână la tată, fapt care a nemulțumit-o pe solistă, așa că a făcut apel.

În luna martie, Alina Sorescu a fost filmată de paparazzi Spynews, în timp ce le preda pe copile tatălui lor, acestea fiind bulversate și afectate că trebuie să își schiimbe domiciliul. În imagini se vede cât de grea a fost despărțirea fetelor de mama lor. Întrebată de moderatori când a plâns ultima oară, Alina Sorescu a făcut referire la acea scenă.

“Cred că a văzut toată lumea. Cred că a văzut toată lumea când am plâns ultima oară. E o perioadă delicată în viața mea și plâng evident, când plâng fetițele, plâng și eu. (…) În sensul că a fost și filmat și s-a văzut public. Nu vorbim aici despre relația cu fostul soț, ci despre schimbarea din viața fetițelor, căci despre asta este vorba. E o situație grea pentru ele și de asta îmi este și mie greu. Ca orice mamă, când îți vezi copilul că plânge…”, a mărturisit Alina, la „Vorbește lumea”, emisiunea de la PRO TV.

Citește și: „Simt că am renăscut!”. Alina Sorescu și-a revenit surprinzător după divorț: „Nu mă gândeam că mi se va întâmpla mie asta”

Citește și: Unde s-a mutat Alina Sorescu după ce a plecat din vila conjugală. Imagini din locuința de 300.000 de euro