Alina Sorescu (36 de ani) a fost invitată marți în platoul „Vorbește lumea” (PRO TV), a cântat, a participat la rubrica “Adevăr sau provocare”, dar a vorbit și despre situația tristă în care se află, după recenta decizie a judecătorilor. Aceștia au hotărât ca fetițele ei și ale lui Alexandru Ciucu să locuiască o săptămână la ea și o săptămână la tată, fapt care a nemulțumit-o pe solistă, așa că a făcut apel.

În weekendul 18-19 martie, Alina Sorescu a fost filmată de paparazzi Spynews, în timp ce le preda pe copile tatălui lor, acestea fiind bulversate și afectate că trebuie să își schiimbe domiciliul. În imagini se vede cât de grea a fost despărțirea fetelor de mama lor. Întrebată de moderatori când a plâns ultima oară, Alina Sorescu a făcut referire la acea scenă.

“Cred că a văzut toată lumea. Cred că a văzut toată lumea când am plâns ultima oară. E o perioadă delicată în viața mea și plâng evident, când plâng fetițele, plâng și eu. (…) În sensul că a fost și filmat și s-a văzut public. Nu vorbim aici despre relația cu fostul soț, ci despre schimbarea din viața fetițelor, căci despre asta este vorba. E o situație grea pentru ele și de asta îmi este și mie greu. Ca orice mamă, când îți vezi copilul că plânge…”, a mărturisit Alina, la „Vorbește lumea”

alina-sorescu-12SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Artista a povestit că s-a implicat în mai multe proiecte caritabile pentru a ajuta alte mame. “De asta cumva în perioada asta sunt și mai sensibilă și mă implic în evenimente caritabile. Săptămâna viitoare am un concert caritabil pe care îl susțin la Ateneul Român și care are o cauză nobilă, mai bine zis numai o mamă poate să înțeleagă suferința unei alte mame. Voi cânta pentru a lupta să strângem fonduri pentru bebelușii născuți prematur, internați la spitalul Marie Curie”, a declarat Alina Sorescu. Recent, solista a lansat melodia „Schimb de zâmbete”.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat după aproape 12 ani de căsnicie

În luna aprilie a anului trecut, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să divorțeze, deși zvonuri despre despărțire tot apăruseră în ultimii ani. Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori.

”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt. Nunta am făcut-o în 2010. Ne-am cunoscut în 2008 și m-a cerut de soție fix un an mai târziu. Și la încă un an am făcut nunta”, povestea cântăreața.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România, pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (9 ani) și Raisa (7 ani).

Citește și: Alina Sorescu, primele declarații despre presupusul iubit, datorii și faliment. Solista a răbufnit, în plin divorț

Citește și: Alina Sorescu, de la nuntă fabuloasă, la divorț scandalos. Filmul ceremoniei la care mirele Ciucu a sosit pe cal alb