Soții Ciucu și fetițele lor, Carolina și Ana Raisa, aranjați impecabil pentru un eveniment atât de important, au început ziua cu o ședință foto în parc înainte de slujba religioasă. Ceremonia de creștinare a micuței Ana Raisa a avut loc la biserica din zona Pipera care poartă hramul Adormirea Maicii Domnului, alături de membrii familiei și de cei mai apropiatț prieteni.

În cristelniță a fost turnat simbolic și un strop din apa adusă de către designerul Alexandru Ciucu din Râul Sfânt, din Iordan, așa cum a făcut și la botezul primei sale fiice, Carolina.

Apoi au dat startul uneia dintre cele mai frumoase zile din viața lor.

“Plecând de la desenele animate care îi plac Carolinei în această perioadă, am ales ca temă pentru botez “Zâne și Prințese”. De altfel, și mesele din sala petrecerii au avut astfel de nume, așa că unii invitați s-au așezat la una din mesele Elsa, Ariel, Belle sau Rapunzel. Cromatica am dorit să fie verde fistic, iar florile au fost roz cu alb, cu accente de roșu trandafir.”, povestește Alina Sorescu, mămica celor două prințese Ciucu.

Credit foto: PR (arhiva personală)

Au fost prezenți Dana Rogoz, Helmut Duckadam și multe alte vedete

Printre cele peste 200 de persoane prezente la petrecerea de botez s-au numarat prieteni apropiați, familie, colaboratori tradiționali, dar și persoane publice. Astfel că Ana Raisa i-a avut alături pe Helmut Duckadam, Dana Rogoz, Cătălin Măruță, Dan Cruceru și Cristina Pocora, Oana Roman, Paula Chirilă, Roxana Ciuhulescu, Andrei Tudor și Mihai Alexandru.

Credit foto: PR (arhiva personală)

Cu toții s-au delectat cu meniul internațional, gândit în detaliu de Alexandru și Alina, a cărui vedetă rămâne file-ul de somon cu creveți la grătar, servit în nufăr de orez, noisette și sparanghel cu unt de lămâie. Preparatul tradițional de pe mesele invitaților au fost sarmalele.

Tortul a fost atracția zilei pentru toți invitații: “Un carusel în alb, roz și auriu, potrivit unei petreceri cu prințese din povești. Trebuie să recunosc că în alegerea lui a contat părerea Carolinei, surioara mai mare, care este fascinată de căluții cu care prinții le duc călare pe Albă-ca-Zăpada și pe Frumoasa Adormită.”

Credit foto: PR (arhiva personală)

 

Cel mai vesel și colorat colț a fost cel special creat pentru cei 50 de prichindei care s-au distrat și au zburdat și cu ajutorul animatorilor. Au fost prezentate, de asemenea, un program realizat de Gașca Zurli și un recital susținut de picii talentați de la Atelierul de Muzică al Alinei Sorescu.

Momentul romantic al serii l-au oferit cei doi părinți emotionați, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu. Cei doi au dansat pe melodia lor de suflet, “From this moment on”, a preferatei Alinei, Shania Twain, pe care au dansat și la nunta lor.

Credit foto: PR (arhiva personală)