În iarna lui 2017, la 5 ani după căsătorie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu petreceau primul lor Crăciun în casă nouă. Cei doi au munci pe brânci, mai bine de trei ani, ca să își ridice o casă impunătoare, inspirată din arhitectura castelului regal de la Săvârşin. Până în acel moment locuiau într-un apartament din zona Floreasca, din București.


“Ne-am mutat în casa nouă de câteva săptămâni, după trei ani şi jumătate de chin. Soţul meu a fost şef de şantier…Dar am terminat. Am vrut un loc unde să ne creştem fetiţele armonios. E o casă potrivită pentru nevoile noastre, locuim şi cu bunicii. Ne-am mutat şi tot mai avem lucruri de făcut, şi prin casă, şi prin curte. Avem o curte în care eu visez să punem leagăn, lucruri pentru copii…


Avem un dressing la comun. Am avut emoţii pentru fetiţe, cum se vor acomoda. Cu cea mare a fost mai greu. E la vârsta la care are nevoie de repere, de siguranţă. Mi-am dorit să nu sufere. Cea mică, în schimb, n-a simţit deloc schimbarea. Carolinei i-am făcut o poveste, i-am spus că e personajul ei preferat, că este o prinţesă”, povestea Alina Sorescu, la PRO TV.

Citește și: Secretul din viața lui Alexandru Ciucu: Alina Sorescu nu e prima soție. De ce a divorțat în trecut și ce spune despre femeia care i-a luat mințile


Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, afaceri profitabile


Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au întâlnit într-un punct al vieții în care amândoi erau realizați din punct de vedere profesional. Împreună au reușit însă și mai mult. Pe lângă concerte, solista a avut mereu proiecte în televiziune, contracte de imagine, dar i-a mers bine și cu școala de muzică la care șlefuiește tinere talente.


Alexandru Ciucu a dus mai departe afacerea familiei, un nume în istoricul modei masculine. În 1999, după ani de ucenicie alături de tatăl său, el deschide primul magazin “Tata & fiul”. În anul 2006, designerul a înființat un atelier de creație vestimentară intitulat Atelier de Înaltă Croitorie din România, iar în 2010 firma devine Furnizorul Oficial al Casei Regale.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au două fetițe împreunăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7


Casa Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu, călcată de hoți în 2019


Palatul din Pipera al soților Ciucu-Sorescu a fost ținta hoților în iarna lui 2019. Designerul Casei Regale a anunțat pe Facebook, la acel moment, ce a dispărut din vilă și cum a acționat.
„Am trăit neplacuta experiență de a fi vizitați de hoți în noaptea trecută. Din fericire, suntem toți vii și nevătămați. La prima vedere, au dispărut doar trei tablouri la care țineam foarte mult, fiind pictate de o artistă foarte talentată și o apropiată a familiei. Sentimentul că te poți întâlni (tu sau, și mai grav, copilul tău) cu un răufăcător în propria casă lasă urme sufletești foarte adânci.

Sunt recunoscator Poliției Voluntari, care a fost foarte promptă până acum. Primul echipaj a ajuns în aproximativ 10 minute de la sesizare și cam după încă vreo ora și cei de la Criminalistică pentru prelevarea de probe ADN, amprente, fotografii, etc. Toți mi s-au părut foarte amabili, profesioniști și, poate cel mai important, OAMENI. Pun mai jos câteva poze de la locul faptei (care mi se par desprinse din filme), dar și poze cu tablourile furate.

În caz că le vedeți pe undeva (pe net, galerie de artă, colecție privată etc), să știți că sunt ale noastre. Dacă se mai întamplă ceva notabil, vă anunț. P.S. Pentru alți eventuali hoți, nu ținem nici bani și nici bijuterii de valoare în casă”, a scris Alexandru Ciucu pe Facebook, acolo unde a publicat și câteva fotografii din interior.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează după aproape 12 ani de căsnicie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani), pentru care designerul Casei Regale a deschis proces la Judecătoria Buftea. Designerul a cerut o ordonanță preşedinţială, acțiunea fiind depusă pe 12 aprilie. Prin ordonanța președințială, instanța poate decide rapid, până la finalizarea divorțului, unde vor locui minorii.

Vezi și: Alina Sorescu, de la nuntă fabuloasă, la divorț scandalos. Filmul ceremoniei la care mirele Ciucu a sosit pe cal alb

Vezi și: Alina Sorescu, reacție după ce “a explodat” divorțul. Cum s-a fotografiat solista