Frumoasa artistă a fost recent invitată în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV, iar Cristi Brancu, prezentatorul show-ului, a întrebat-o despre speculațiile apărute în care protagonist este Alexandru Ciucu, soțul ei. Alina a fost foarte discretă în declarații, însă nici nu a confirmat, nici nu a negat zvonurile, ci a preferat să spună că lucrurile personale vor rămâne personale.

“Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie. Mi-am vazut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele. Am școala de muzică „Picii lui Soreasca”, am avut un proiect în TVR. Simt că întotdeauna mi-au ieșit lucrurile, am avut mereu răbdare și oamenii știu că sunt un om serios”, a mai spus artista la TV.

Așadar, artista s-a concentrat pe cariera ei și și-a anunțat fanii că a lansat alături de Picii lu` Soresasca, o nouă melodie, intitulată “Doar prin ochii de copil”.

194272435_4272577219460460_2448967085410189149_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

“Doar prin ochii de copil este despre bucuria pe care ne-o dau cei mici zi de zi. Prin ochii lor totul in lume este mult mai frumos si mai pur #piciilusoreasca”, a fost mesajul Alinei.

Însă, frumoasa artistă a surprins și prin schimbarea de look care o prinde de minune. Ea și-a mai deschis culoarea părului și pentru noua melodie a adoptat stilul-hippie-chic, împletindu-și codițe colorate.

„Doar prin ochii de copii lumea poți să o vezi, mai frumoasă și mai bună. (…) Dacă vrei sinceritate și putere de a ierta, suflete așa curate doar la cei mici poți vedea”, spune Alina în noua ei piesă.

Mai mult, pentru a demonstra că nu au nicio problemă în mariaj, Alexandru Ciucu a postat imagini din weekend, arătând că și-a petrecut timpul în familie, alături de frumoasa lui soție și cele două fetițe.

“O vreme perfectă de ieșit la terasă”, a scris Alex Ciucu în descrierea pozei.

Citește și:

Meghan Markle și prințul Harry nu i-au cerut permisiunea reginei să-i folosească numele. Cum a reacționat Elisabeta a II-a?

Nicole Cherry a confirmat că este însărcinată. Ce frumos a făcut anunțul