Alina Sorescu trece prin clipe grele, dar nu se lasă doborâtă. După luni de tăcere sau ieșiri discrete, la diverse emisiuni, artista a răbufnit și a demontat ultimele informații apărute în presă, despre viața ei.

“În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat dupa ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am facut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică. Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea.

Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului ‘Suflet de copil’, pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a declarat artista pentru Impact.ro.

nunta-alina-sorescu-alexandru-ciucu-1-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Lovitură pentru Alexandru Ciucu: fetițele rămân la Alina Sorescu

Alina Sorescu (35 de ani) vorbește rar despre situația prin care trece, dar atunci când o face are de anunțat lucruri importante. Așa s-a întâmplat și pe 20 iunie, când artista a făcut următorul anunț. „Dragii mei, în ultimele săptămâni am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viață mea. Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac. Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine”, a scris Alina Sorescu pe Instagram, explicând, detalia, situația în care se află familia ei.

Alexandru Ciucu ceruse custodia copilelor. Ce motiv a invocat

Amintim că Alexandru Ciucu, care, iată, sfârșește al doilea mariaj, a cerut instanței ca până la finalizarea procesului de divorț cei doi copii pe care îi are împreună cu Alina Sorescu să rămână cu el. Motivul invocat de Ciucu era faptul că el locuiește într-o casă mult mai mare decât cea a Alinei. După despărțire, solista Alina Sorescu s-a mutat într-un apartament din București, în timp Alexandru Ciucu a rămas în vila somptuoasă, de jumătate de milion de dolari, în care locuia cu familia, în Pipera. În luna mai, Alina anunța că instanța a decis ca fetițele să rămână cu ea, însă Alexandru Ciucu nu s-a lăsat și a contestat decizia. Iată că și a doua oară verdictul a fost favorabil solistei. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani).

Citește și: Unde s-a mutat Alina Sorescu după ce a plecat din vila conjugală. Imagini din locuința de 300.000 de euro

Citește și: Primele imagini cu Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu, la Judecătorie. A adus un martor din familie