Alina Sorescu duce o luptă grea ca femeie, ca mamă, după ce instanța a decis ca fiicele sale să stea o săptămână la ea și o săptămână la tatăl lor, Alexandru Ciucu. Iubirea pe care i-o oferă fetițele și reușitele ei profesionale o ajută, însă, pe solistă să meargă înainte. Iar azi este multă bucurie în sufletul Alinei Sorescu, pentru că mezina ei, Ana Raisa, născută pe 20 aprilie 2016, a împlinit 7 anișori.

“La multi ani”, Raisa blândă și scumpă! Te iubim foarte mult!”, a fost mesajul publicat de Alina pe Instagram, în dreptul unui colaj cu poze cu micuța sărbătorită, care îi seamănă foarte mult. Carolina, fiica cea mare a solistei, a împlinit 9 ani în luna ianuarie.

alina-sorescu-si-fetitele-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Alina Sorescu a susținut un concert caritabil la Ateneul Român

Alina Sorescu a fost protagonista unui eveniment grandios, care a avut loc pe 11 aprilie, la Ateneul Român. Este vorba despre un concert caritabil Pascal, inițiat de solistă, sub egida Fundației Ringier România. Alina a strălucit în rochiile de seară, demne de o gală Oscar, dar vocea ei și programul artistic au fost în prim plan.

Pe scenă au urcat și alți artiști apreciați, printre care Marcel Pavel, Vlad Miriță, Paula Seling și soprana Silvia Micu. Alina Sorescu a publicat pe Instagram imagini de la concert, inclusiv cu fetele ei, care au urcat pe scenă și au îmbrățișat-o cu putere.

Citește și: Alina Sorescu suferă pentru fetele ei: „E o perioadă delicată în viața mea și plâng, evident”

Citește și: Alina Sorescu, vacanță maraton cu fiicele ei, la munte și la mare. Solista este superbă la plajă și a făcut parada modei pe faleză