Alina Sorescu a fost în emisiunea „La Măruță” (PRO TV), unde a cântat noua ei piesă, „În numele iubirii”, căci din punct de vedere profesional îi merge foarte bine. În plan personal, solista mai are lucruri de rezolvat, dar situația a luat-o pe o pantă ascendentă.

„A fost o perioadă mai grea, dar, în momentul de față, sunt mai liniștită, fetițele sunt mai liniștite, începem școala, încercăm să ne intrăm într-un ritm normal. Nu mai este valabil acel program, o săptămână, o săptămână, acum, fetele sunt cu un program cât de cât stabil.

Ce vreu să lămuresc, o dată pentru totdeauna, este că nu a fost un proces de custodie. Custodia este comună, domiciliul fetelor la mine și discuțiile sunt pe marginea programului, care nu sunt, încă, definitive, pentru că procesul va mai dura.

Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete. Încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști, la un moment dat și încerc să mă concentrez foarte mult pe activitatea mea profesională. Am făcut foarte multe lucruri în ultima vreme, am renăscut profesional și sunt foarte mândră de asta”, a mărturisit Alina Sorescu, în emisiunea „La Măruță”.

Iată că, deși a trecut mai bine de un an de la anunțarea divorțului, Alina Sorescu mai are încă de așteptat până când totul va fi tranșat și în acte.

„Sunt situații de viață prin care trecem și din care trebuie să ieșim bine pentru copii, pentru că fetițele sunt cele mai importante. Nu i-aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu, pentru că nu a fost o perioadă ușoară pentru fete, în care au trebuit să plece săptămânal. Să vedem, procesul mai durează foarte mult până se va încheia”, a mai spus artista.

Cătălin Măruță a întrebat-o pe Alina dacă ar fi putut salva, în vreun fel, căsnicia cu Alexandru Ciucu, iar răspunsul a venit prompt: „Lucruri au ajuns, din păcate, în punctil ăsta, pentru că nu s-a putut amiabil. Dacă totul ar fi fost posibil amiabil, cred că oricine își dă seama că nu am fi ajuns în instanță”.

alina-sorescu-si-fetitele-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au custodie comună, dar nu s-au înțeles asupra programului

În luna august, Alina Sorescu a câștigat un nou proces în fața fostului soț. Până la această decizie favorabilă a instanței, artista era devastată, întrucât micuțele erau nevoite să petreacă o săptămână la mamă și una la tată. Acum, lucrurile nu mai stau așa.

„Vreau să va anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămâna la tată și o săptămâna la mama, așa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat după aproape 12 ani de căsnicie

În luna aprilie a anului trecut, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să divorțeze, deși zvonuri despre despărțire tot apăruseră în ultimii ani. Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori.

”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt. Nunta am făcut-o în 2010. Ne-am cunoscut în 2008 și m-a cerut de soție fix un an mai târziu. Și la încă un an am făcut nunta”, povestea cântăreața.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România, pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (9 ani) și Raisa (7 ani).

Citește și: Alina Sorescu, transformare șocantă. Cele mai curajoase poze ale ei: „M-ați recunoscut?”

Citește și: Unde s-a mutat Alina Sorescu după divorț. Noul apartament al solistei e la fel cochet ca palatul lui Alexandru Ciucu