Alina Sorescu e de neoprit. Emisiune la TVR, spectacol la Sala Palatului, podcast, piese noi, cursuri la Școala de muzică, concerte, apariții TV. Divorțul de Alexandru Ciucu, anunțat în luna mai a acestui an, a întors toți ochii către solistă, deși ea face muzică de când se știe. Artista nu a stat prea mult să își lingă rănile și s-a implicat în tot felul de proiecte care îi aduc și satisfacție, și vizibilitate, și bani. Are nu mai puțin de 5 joburi, asta dacă excludem concertele.

Piesa ale cărei versuri sunt ca o palmă peste obrazul lui Ciucu

Din luna mai, am revăzut-o la TVR 1, la emisiunea „Vorbește corect”, însă solista poate fi urmărită și online, căci realizează podcastul „Estetic Review”. Alina este și profesoară de muzică pentru copii, dar și antreprenor, căci din 2011 deține un Atelierul de Muzică și Prezență Scenică pentru Copii. Și, de parcă toate acestea nu ar fi de ajuns, solista pregătește și un grandios eveniment la Sala Palatului, intitulat „Suflet de copil”, și planificat pentru 24 septembrie. Nu a stat degeaba nici din punct de vedere muzical, căci a lansat două piese în ultimele luni, care se bucură de popularitate.

După „Suflet de copil”, Alina a lansat „Tot ce a fost a fost”, o melodie ale cărei versuri sunt ca o palmă peste obrazul fostului soț. Mesajul, plin de subînțelesuri, este despre durere, dar și despre speranță. Alina a recunoscut că piesa este despre ea. „Este un cântec despre mine, mă regăsesc și este un cântec care mi s-a potrivit”, a mărturisit vedeta la Antena Stars. Melodia a ajuns și la inimile fanilor, căci Alina a anunțat recent că a strâns 500.000 de vizualizări în două săptămâni de la lansare.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani

Alina Sorescu și Alex Ciucu divorțează după 12 ani de căsnisie. Cei doi s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori. ”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt”, povestea cântăreața.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România, pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani).

Alina Sorescu – Tot ce-a fost a fost

Cateodata lucrurile nu merg ca pe roate
Strang durerea-n pumni
Inimii ii dau dreptate
Sa aleaga
Un loc departe de nori

Cateodata ajung la capatul puterilor
Dar ceva ma tine tare
Sa nu cad in gol
Si continui sa zbor
Chiar daca nu e usor

Simt cum pamantul se clatina
Si valurile toate ma ineaca
Dar stiu ca tot ajung la mal
Si totul o sa treaca

Tot ce-a fost a fost
Tristetea n-are rost
Si-atunci cand imi e greu
Stiu ca la capat de ploi va fi soare mereu

Stiu ca soarta uneori e nedreapta
Dar o iau de mana
Chiar de nu stiu ce m-asteapta
Ca o barca plutind merg prin viata zambind

Cand speranta ma strange in brate tare
Si inima-mi plange
Dupa alinare
Doar in fata privesc si tot nu ma opresc