În ultima perioadă și-a dedicat tot timpul fetițelor sale, dar și publicului. A luat lucrurile așa cum au venit, încercând să se bucure de fiecare moment, să se regăsească. Și nu poate nega nimeni faptul că pur și simplu a înflorit.

Dar în tot acest timp nu a dus lipsă de admiratori, mai cu seamă că acum este liberă. A recunoscut recent, într-o emisiune TV, că există cineva care încearcă să o cucerească.

Alina Sorescu a fost prezentă recent în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cântăreața în vârstă de 37 de ani a acceptat provocarea Sosurilor picante, iar fanii au aflat detalii despre viața sa personală. Asta, în condițiile în care este mereu discretă și foarte ”corectă” în declarații.

Alina Sorescu, curtată de fostul iubit al Biancăi Rus

Una dintre întrebările pe care le-a primit a fost legată de viața sentimentală. Fără să stea pe gânduri blondina a dezvăluit că fostul iubit al Biancăi Rus a încercat să o cucerească.

Ștefan Farrel este impresarul mai multor vedete din țară și organizator de evenimente. Se pare că bărbatul a invitat-o pe artistă la un spectacol, dorind să o cunoască mai bine.

Aoleu. Da, uite la asta răspund, îl cheamă Ștefan Farrell (fostul iubit al Biancăi Rus, e organizator de evenimente și impresar pentru câteva persoane publice din România și din afară).

M-a sunat să mă invite la un festival de la Cluj și i-am zis că nu puteam oricum în perioada aia, și a încercat să inițieze o discuție pe care nu am continuat-o, după care a spus că i-ar plăcea de mine și cam atât.

Întrebarea la care a răspuns vedeta era ”Numește un bărbat care ți-a făcut avansuri când a aflat că ai divorțat”.

este-curtata-dupa-divortSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Ce spune despre împăcarea cu Alexandru Ciucu

În cadrul unui interviu pentru Cancan, Alina Sorescu a fost întrebată dacă se înmtrevede această posibilitate, dacă ar lua în calcul un astfel de scenariu, mai cu seamă că are, împreună cu fostul soț, doi copii.

Alina Sorescu, victorie în procesul cu Alexandru Ciucu: „Am văzut suferința în toate formele ei”. Ce a decis instanța

Cântăreața a fost însă extrem de categorică în ceea ce privește relația cu fostul soț, Alexandru Ciucu. Aceasta a declarat că este exclus ca vreodată să se împace cu acesta.

Cum i s-a schimbat viața lui Alexandru Ciucu după divorțul de Alina Sorescu: „Astăzi se împlinește un vis”

Nu ne vom împăca niciodată. Nu e vorba de așa ceva. A fost normal să fim amândoi prezenti la festivitatea de deschidere a anului la școala fetițelor. În astfel de momente, indiferent de situație, sunt prezenți ambii părinți”, a precizat aceasta.

Vezi și Alina Sorescu, în lacrimi în emisiunea lui Măruță: „Nu i-aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu”

Citește și:

Theo Rose, dezvăluiri despre trecutul cu Alex Leonte și prezentul cu Anghel Damian: „M-a durut că oamenii s-au îndoit că n-aș fi fost corectă”

Pensia alimentară pe care Marius Elisei ar trebui să o plătească lunar Oanei Roman pentru Isa: „Nu a plătit niciodată”