Elle Style Awards, eveniment devenit deja iconic în România, a reunit, din nou, vedete, designeri, modele pe covorul roșu de la Palatul Parlamentului. Ediția din 2022, care a avut loc pe 13 decembrie, a coincis și cu celebrarea a 25 de ani de existență a revistei Elle, așa că a fost dublă sărbătoare.

Alina Sorescu, apariție fabuloasă la Elle Style Awards

Printre vedetele prezente la Palatul Parlamentului s-a remarcat și Alina Sorescu, solista fiind, de altfel, o prezență rară la evenimentele mondene. Însă nu mai are mult până când își va pune semnătura pe actul de divorț, așa că vedeta a ieșit în oraș pentru a se destinde și pentru a mai uita de probleme. Și bine a făcut, căci a atras atenția fotografilor cu ținuta ei, dar și cu atitudinea elegantă.

Alina Sorescu a respectat tematica impusă vestimentației, „Be yourself wearing your black suit”, și a apelat la un costum negru cu sacou supradimensionat și pantaloni evazați, o pălărie șic, geantă mini și pantofi cu toc. Însă punctul de atracție al ținutei a fost sutienul negru, dantelat, pe care solista nu s-a chinuit deloc să îl ascundă. Nici nu ar fi avut de ce, căci curajul și atitudinea excentrică se încadrau perfect cu evenimentul fashion al revistei Elle.

Alina SorescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani

Alina Sorescu și Alex Ciucu divorțează după 12 ani de căsnisie. Cei doi s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori. ”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt”, povestea cântăreața.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România, pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani).

Citește și: Alina Sorescu a împlinit 36 de ani: „Este primul an fără soțul meu”. Ce confesiuni face solista, de ziua ei

Citește și: Alina Sorescu, primele declarații despre presupusul iubit, datorii și faliment. Solista a răbufnit, în plin divorț

Citește și: Unde s-a mutat Alina Sorescu după ce a plecat din vila conjugală. Imagini din locuința de 300.000 de euro

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, partaj dificil. Cum arată palatul conjugal de 500.000 de euro