Alina Sorescu traversează o perioadă destul de delicată pe plan personal, după ce ea și Alexandru Ciucu, cel care i-a fost soț circa 12 ani, au decis să divorțeze. Totul a ieșit la iveală în urmă cu câteva luni, atunci când pe portalul instanțelor de judecată a apărut un document conform căruia designerul de modă încerca să obțină custodia fetițelor pe perioada procesului.

Judecătorii, însă, au decis ca cele două să rămână cu vedeta de televiziune. Cu toate acestea, însă, tatăl lor continuă această luptă, dorind să le despartă de mamă cu orice chip.

Blondina a venit la Teo Show și a făcut mai multe dezvăluiri din culisele divorțului dintre ea și tatăl copiilor ei. De asemenea, ea a dezvăluit că divorțul și-a pus amprenta asupra ei, dând jos cam 5-6 kilograme.

”Nu sunt nici prima, nici ultima”

„Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața și cu bune și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii.

E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț.

Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces”, a rezumat Alina Sorescu cum stau lucrurile, încercând să nu-și piardă optimismul.

Tot ea a dat de înțeles că probleme existau de ceva vreme. ”Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă”, a mai spus vedeta.

Când s-au despărțit de fapt Alina Sorescu și Alexandru Ciucu?

Zvonurile unui divorț iminent între cei doi au început să circule încă de anul trecut, când designerul de modă ar fi fost văzut în compania altei femei. Chiar dacă până acum ambii au negat că ar avea probleme în relație, iată că adevărul a ieșit la iveală.

Se pare că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit încă din luna februarie, atunci când acesta a plecat la niște cursuri, în Paris.

Vedeta de televiziune nu a putut să dea prea mult detalii despre divorț, căci este încă în curs de desfășurare și foarte departe de a se termina. În schimb, Alina Sorescu spune că, în continuare, își vede de viața ei profesională și are grijă ca cele două fiice ale ei, Carolina și Raisa, să aibă parte de cea mai bună educație posibilă, chiar și în condițiile actuale.

„De la începutul anului, din februarie (s-au separat – n. red.). Deocamdată este complicat să intru în aceste detalii (despre despărțire – n. red.), încă vorbim de domiciliul fetelor. Într-adevăr, eu am câștigat în primă instanță, dar el epuizează toate căile de atac și atunci nu e cazul să vorbim atâta timp cât lucrurile nu le-am clarificat, iar situația este departe de a se termina.

Nu am de ales decât să-mi văd în continuare de treabă, de munca mea, să cresc fetițele, așa cum am făcut-o și până acum armonios.

Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, nu sunt genul de om care ia decizii peste noapte. Lucrurile s-au întâmplat în timp, iar acum trebuie să vedem ce și cum. Eu merg înainte”, a mai spus Alina Sorescu la Teo Show, hotărâtă să iasă din această nebuloasă și să-și vadă liniștită de viața ei și a celor două copile.

Ce avere au de împărțit cei doi

Conform Antena Stars, cei doi au de împărțit sume fabuloase de bani. Aceștia dețin împreună casa din Pipera, care ajunge să valoreze 500.000 de euro, dar dețin și mai multe firme, care le-au adus sume mari în conturi. Toate acestea ar atinge și ele suma de 830.000 de lei.

În prezent, Alina Sorescu și cele două fiice ale sale locuiesc într-un apartament cu patru camere, într-o zonă de lux a Capitalei, dar se pare că Alexandru Ciucu nu este mulțumit și a făcut apel în instanță pentru a-și lua fetele înapoi.

Vezi și VIDEO Alina Sorescu, dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Nu mă gândeam să ajung vreodată în situația asta”

Citește și:

Nicoleta Luciu se confruntă cu probleme de sănătate. Tratamentul pe care îl urmează costă o avere și trebuie să facă săptămânal naveta între Miercurea-Ciuc și București

Mihaela Tatu, tot de „3 x femeie”! Ce bine arată la 59 de ani! Imagini cu vedeta, de la noul ei serviciu