Alina Sorescu a împlinit vârsta de 36 de ani, iar aniversarea de azi este foarte diferită de cea de anul trecut. În prmul rând, pentru că artista trece printr-un divorț. Iar dacă anul trecut, când împlinea 35 de ani, Alexandru Ciucu îi făcea o urare pe rețelele sociale, anul acesta… tăcere.

„La mulți ani, mami Alina Sorescu, te pupăm și te iubim! #35 #14iulie”, a scris Alexandru Ciucu, pe Instagram, în dreptul unei poze în care apare alături de cele două fetițe ale lor, Carolina și Raisa. Iată că încă de anul trecut creatorul de costume o creiona pe Alina doar în rol de mamă, nu și în acela de iubită, de soție, de femeie a lui.

Alina Sorescu a împlinit 36 de ani. Cum va petrecere de ziua ei

Alina și-a început însă ziua cu zâmbetul pe buze, căci colaboratoarele ei i-au făcut surprize plăcute, copiii de la școala ei de muzică, la fel, pe rețelele sociale e plin de urări frumoase. În plus, solista a fost prezentă și în direct la TV, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV. Aici a povestit cum își va petrecere ziua, dara subliniat și că e primul an în care Alexandru Ciucu nu-i este alături.

„Îmi doresc să petrec doar alături de fetele mele, sunt cel mai important cadou. Este și primul an fără soțul meu, dar încerc să cred că lucrurile vor fi bune și mă rog să intre pe un făgaș normal. Nu sunt nici prima și nici ultima femeie în această situație. Am foarte mulți oameni alături de mine, primesc numeroase mesaje, apeluri, urări, cred ca au fost zeci de mii de mesaje. Mai pe seară cred că o să ieșim în oraș, eu cu fetele mele și câțiva apropiați, la un restaurant, undeva ca să marcăm momentul”, a declarat Alina Sorescu la „Vorbește lumea”.

nunta-alina-sorescu-alexandru-ciucu-1-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, partaj dificil. Cum arată palatul conjugal de 500.000 de euro

Citește și: Alina Sorescu, de la nuntă fabuloasă, la divorț scandalos. Filmul ceremoniei la care mirele Ciucu a sosit pe cal alb

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează după aproape 12 ani de căsnicie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani), pentru care designerul Casei Regale a deschis proces la Judecătoria Buftea. Designerul a cerut o ordonanță preşedinţială, acțiunea fiind depusă pe 12 aprilie. Prin ordonanța președințială, instanța poate decide rapid, până la finalizarea divorțului, unde vor locui minorii. Magistrații au decis însă ca fetițele să rămână alături de Alina Sorescu.

Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori. ”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt. Nunta am făcut-o în 2010. Ne-am cunoscut în 2008 și m-a cerut de soție fix un an mai târziu. Și la încă un an am făcut nunta”, povestea cântăreața.

Citește și: Lovitură pentru Alexandru Ciucu: fetițele rămân la Alina Sorescu. Noul apartament al solistei e la fel cochet ca palatul designerului

Citește și: Cum a pus mâna Alexandru Ciucu pe 2 milioane de euro. Imagini de la tranzacția fabuloasă, la care a fost prezentă și Alina Sorescu