Cântăreața a fost recent invitată în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV, iar Cristi Brancu, prezentatorul show-ului, a întrebat-o despre speculațiile apărute în care protagonist este Alexandru Ciucu, soțul ei. Cântăreața a fost foarte discretă în declarații, însă nici nu a confirmat, nici nu a negat zvonurile.

“Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie. Mi-am vazut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele. Am școala de muzică „Picii lui Soreasca”, am avut un proiect în TVR. Simt că întotdeauna mi-au ieșit lucrurile, am avut mereu răbdare și oamenii știu că sunt un om serios”, a mai spus artista la TV.

Alina Sorescu și Alexandru sunt căsătoriți din 2010

Alina și Alexandru s-au căsătorit în 2010, iar în ultimii ani au apărut în presă că acesta ar fi infidel și că divorțul ar fi inevitabil. Cu toate acestea, relația celor doi a rezistat, contrar a ceea ce credeau alți. Anul trecut apăruseră zvonuri că cei doi ar divorța, iar atunci Alina Sorescu a intrat în direct în emsiunea Vorbește lumea și a negat că ar fi vorba despre așa ceva, declarând chiar că a sărbătorit cu soțul ei 10 ani de căsnicie și că a primit un inel cu diamant.

Însă, recent, Alexandru Ciucu a intrat din nou în atenția presei după ce au apărut imagini cu el alături de altă femeie. Deși Alexandru Ciucu a declarat că nu se pune problema de un divorț, Alina a nu a negat și nici nu a confirmat zvonurile, ca în dățile trecute.

Alina Sorescu a fost cerută în căsătorie pe o colină, în Italia

Alina Sorescu a fost cerută de nevastă pe o colină, în Italia. „Alexandru a pregătit totul în detaliu. Eu n-am ştiut nimic, îmi spusese că urmează să plecăm în Italia pentru a sărbători un an de la prima noastră întâlnire. Am locuit la un superb hotel de 5 stele din Florenţa, denumit sugestiv Villa La Vedetta. Alexandru a plănuit o sumedenie de surprize pregătitoare pentru marele moment“, povestea cântăreaţa despre planurile soţului ei. După vizite prin oraşul încărcat de istorie, designerul Casei Regale, Alexandru Ciucu, a cerut-o în căsătorie pe Alina. „Ne-am oprit pe o colină spunându-mi că vrea să facă nişte fotografii, într-un peisaj de poveste. Eu credeam că-şi pregăteşte obiectivul când, de fapt, din husa acestuia a scos inelul de logodnă. Mi l-a pus pe deget, întrebându-ma simplu şi natural „Vrei sa fii soţia mea?“, a povestit Alina, la momentul respectiv, pe rețelele de socializare.